Lily Allen szemérmetlenül mutatta meg csupasz mellét
Ha így folytatja idén is a vetkőzést, Lily Allenre minden bizonnyal nem énekesnőként fogunk emlékezni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily Allen az elmúlt hónapokban zenei munkássága helyett sokkal inkább magamutogatós akcióival hívta fel magára a figyelmet, nem véletlenül illetné őt a 2009-es év villantókirálynőjének kijáró korona. Ennek tükrében nem is olyan meglepő, hogy a tavalyi évet is egy kis pucérkodással zárta.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

A 24 éves brit énekesnő a Harper’s Bazaar orosz kiadásában mutatta meg újfent melleit, amelyeket amúgy is lépten-nyomon közszemlére tesz, amikor csak módja van rá.

A stílusos fekete-fehér fotókon Lily úgy pózol, akár egy kisördög, fején szarvacskákkal, kezében pedig füstölgő cigarettával – ez az imidzs kétségkívül illik a vadóc sztárhoz.

Eltűnt az internetről

Ami pedig a karrierjét illeti, a Grammy-jelölt énekesnő 2009 szeptemberében váratlanul törölte MySpace-lapját, decemberre pedig teljesen eltűnt a közösségi portálokról, mivel elege lett belőle, hogy sokan rászálltak, illetve bántották.

Ám ennél is jobban meglepte rajongóit, amikor szintén szeptemberben azt is bejelentette, hogy nem tervezi újabb lemez készítését, ehelyett filmes karrierjét szeretné beindítani - habár szóvivője később ezt cáfolta.

Nem tudni, lesz-e újabb lemez

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a legfrissebb hírek szerint idén januárban és márciusban is színpadra lép majd, de hogy elkészíti-e harmadik szólólemezét, azt egyelőre nem lehet tudni.

Mindeközben úgy tűnik, hogy a magánélete jól alakul, hiszen december végén egy londoni étteremben látták együtt ünnepelni új pasijával, Sam Cooperrel, adta hírül a ShowbizSpy. Beszámolójuk szerint a pár nagyon boldognak látszott, egészen addig, amíg észre nem vették a lesifotósokat.

A pletykák szerint ugyanis Allen egy eljegyzési gyűrűt viselt, ám ezt szóvivője megintcsak cáfolta - szerinte Lily gyakran hord gyűrűt, és szó sincs itt semmiféle eljegyzésről.

Ezt is szeretjük