Fotó! Közszemlére tette csupasz mellét Lily Allen
Az énekesnő sok más sztárral ellentétben nem fújatta fel melleit, igaz, hogy többször villantja őket, mint kolléganői.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha meg kellene választani a sztárvilág ügyeletes villantókirálynőjét, minden bizonnyal Lily Allen lenne a tuti befutó. A 24 éves brit énekesnő ugyanis olyan természetességgel és hanyag eleganciával pakolja ki akarva-akaratlanul intim bájait, hogy a nyomában loholó lesifotósok alig győzik megörökíteni a keresetlen magánprodukciókat.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Lily az elmúlt hónapok során már tucatnyi alkalommal pakolta ki mellét vagy éppen bugyiját rajongói legnagyobb örömére. 

De míg az ilyen típusú látványosságok hátterében többnyire izzadságszagú erőlködést érezhetünk, addig a villantások mintha eggyé váltak volna a celebmaca lényegével.

Kivételesen visszafogta magát

Allent legutóbb a múlt hét csütörtök éjjelén Londonban kapta lencsevégre valamelyik szemfüles paparazzo.

A popsztár önmagához képest egészen tűrhetően festett, ami nyilvánvalóan a visszafogott mulatozásnak köszönhető - ugyanis a Fuck You című sláger előadója a képek tanúsága szerint nem csapta szét olyan durván magát.

Ennek ellenére egy apró malőr folytán mégis sikerült megint közszemlére tennie jobb mellbimbóját, amit az életét és villantásait nyomon követő rajongói már biztosan jól ismernek.

Lily aznap este szokásához híven nem viselt melltartót, elegáns ruhájának méretes dekoltázsából pedig váratlanul előbuggyant melle.

A népszerű énekesnőről mellesleg a közelmúltban azt írták, egy időre szüneteltetni akarja zenei karrierjét, hogy a színészetre koncentrálhasson. Döntésében állítólag nagy szerepet játszott az internetes kalózkodás, egy közeli ismerőse szerint pedig amúgy is belefáradt már a hírnévbe, miközben a pasijával sem alakulnak túl fényesen a dolgok.
Ezt is szeretjük