Fotók! Lily Allen igazán rákapott a magamutogatásra
Nem ma kezdte, de nem is most fejezte be: az énekesnő tovább pajzánkodik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már biztos, hogy Lily Allen az utóbbi idők egyik legtöbbször villantó sztárja, múlt héten idegen férfiakkal játszotta pajzán játékait.


Miközben bikinifelső nélkül sütkérezett a napon, de arról is beszámoltunk, amikor kiütötte magát Cannes-ban és apjának kellett elcipelnie a taxiig.

Az angol popzene üdvöskéje pedig továbbra is kegyetlen tempót diktál, már ami a villantást illeti: most például egy luxusyachton fotózták le, amint bikinifelsője nélkül állt a zuhany alá. Mi már meg sem lepődtünk ezen, a biztonsági őr azonban nagyot nézett, amikor meglátta a szőke sztár cicijeit!

Pedig a 23 éves Lily Allen már egy egyszer állítólag jó útra tért, szakított korábbi dorbézolós életmódjával, letette a drogokat és a dohányzást is befejezte - a cannes-i parti azonban ezt cáfolni látszik.

Jó útra tért, mégis tragédia történt

Korábbi párja, Ed Simons, a Chemical Brothers zenésze térítette a helyes útra, az egész mégis tragédiával ért véget: 2008 januárjában az énekesnő elvetélt. Feltehetően ez is közrejátszott abban, hogy a pár nem sokkal később végül szakított.

Lily Allen kamaszként sem volt egyszerű eset, például előfordult az is, hogy szerelmi bánatában felvágta ereit, majd túladagolta magát. A zeneiparban pedig kendőzetlen kijelentéseivel keltett nagy feltűnést, amelyekben pályatársait kritizálta keményen, durván beszólt például Paris Hiltonnak is.

Úgy látszik, a popcsillag már egy hete egyszerűen képtelen elkerülni a feltűnést, most például Flavio Briatore, a Queens Park Rangers angol futballklub résztulajdonosának motoros hajóján tűnt fel meglehetősen lenge öltözetben, és többször is megmártózott a francia habokban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Feltehetően nem ez volt az utolsó eset, hogy Lily Allen megmutatta bájait, és abban is biztosak lehetünk, hogy a jövőben szintén okoz majd még néhány meglepetést a világnak.

Ezt is szeretjük