Váratlanul kikukucskált Lily Allen mellbimbója
Bizonyító fotók
Az ifjú díva olyannyira beleélte magát az előadásba, hogy későn vette észre, többet mutatott magából a kelleténél.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember lassan már nem is tudja, milyen kategóriába sorolja Lily Allen cicivillantásait, amik egyszerre kínosak, szexik, közönségesek és mulatságosak.


Már-már az a gyanú is felmerül, hogy a 24 éves énekesnő készakarva kergeti rajongóit az őrületbe. Esetleg szívén viseli a lesifotósok sorsát, és ily módon próbál gondoskodni arról, hogy ne maradjanak munka nélkül.

Mostanában gyakran fellép

Akárhogy is, szinte hetente adódik valami pikáns alkalom, amikor Allen kisasszony bimbóit megcsodálhatja a világ. Legutóbb a Glastonbury fesztivál közönségét részesítette ebben a látványban.

Már eleve benne volt a levegőben, hogy a sztár nem bírja ki egy csipetnyi felhajtás nélkül, hiszen egy köldökig kivágott ruhában ment a fellépésre. Nem sokkal később meg is történt a baleset – véletlenül levált a kivágott ruháját tartó kétoldalú ragasztó. Allen az élményt sikítozva meg is osztotta a jelenlévőkkel.

Most pedig a 43. alkalommal megrendezett svájci Montreux Jazz Fesztiválon szellőztette meg keblét. A bombázóvá karcsúsodott sztár előadás közben egy magasztos pillanatban a kezét a levegőbe emelte.

Ekkor azonban blúza félrecsúszott, és mivel melltartót szokás szerint ezúttal sem viselt, a nézők derültségére jobb mellbimbója kikandikált a felsőrészből.

Persze Allen nem jött zavarba, folytatta az éneklést – talán észre sem vette az egészet, vagy ez már a produkció elmaradhatatlan részének tekinthető, ki tudja.

Mindenesetre az biztos, hogy a másnapi újságokból értesült a dologról – akármennyire is nem érti a svájciak nyelvét.

Ezt is szeretjük