Köldökig kivágott ruhában hódít a huncut Lily Allen

Merész fotók

A szokásos formáját hozta legutóbbi fellépésén a fiatal énekesnő, akinek már az egész világ ismeri a mellét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lily Allen egyszerűen képtelen megtagadni huncut önmagát – alig néhány hete adtunk hírt arról, hogy legújabb videoklipjének forgatásán miként kukucskáltak ki az énekesnő cickói. Most pedig a Glastonbury fesztivál közönségét vadította igencsak merész ruházatával.

Igencsak merésznek bizonyult az összeállítás

A britek 24 éves üdvöskéje láthatólag le akarta főzni tengerentúli vetélytársát, a 23 éves Lady GaGát. Legalábbis erre utal a pikáns öltözék, no meg a hidrogénszőke paróka.

Ez utóbbit a sztár egy még feltűnőbb lilára váltotta a zenei rendezvény második napján, amikor a Pyramid színpadon lépett fel.

Nesze neked, Lady GaGa!

Bár valószínűleg senki nem a parókájával, sokkal inkább mély dekoltázsával volt elfoglalva.

Allen kisasszony ugyanis igazán nem fukarkodott bájaival, miközben leghíresebb slágereit – az LDN-t, a Smile-t, a The Feart, valamint Britney Spears Womanizer című dalának lilysített változatát – adta elő.

Bizonyára számos férfiú szuggerálta a ruháját rögzítő ragasztószalagot, hátha az megadja magát, és a sztár ismét felvillant valamit aprócska bájaiból.

Erre azonban a hírek szerint nem került sor – valami furcsát azonban mégiscsak megvillantott. Akik ugyanis el tudtak szakadni köldökig érő ruhakivágása kétségkívül vonzó látványától, észrevehették, hogy a sztár egy fehér kesztyűt visel a jobb kezén.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nos, Lily Allen állítása szerint ily módon emlékezett a tragikusan korán elhunyt Michael Jacksonra, aki mint oly sokaknak, neki is magát az élő legendát jelentette.

A hetvenes évek óta megtartott Glastonbury fesztivált idén június 24-28 között rendezték meg a Glastonbury közelében fekvő Piltonban.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A négy nap alatt több száz élő koncertet tombolhattak végig a jelenlévők, egyebek közt olyan régi és mai előadóktól, mint a Black Eyed Peas, Lady GaGa, Bruce Springsteen, Franz Ferdinand vagy a Madness.

Ezt is szeretjük