Ő Rowan Atkinson 23 éves lánya - Meglepődsz, mennyire dögös Lily
Ezért nem beszél egy ideje apjával Lily Sastry.

rowan-atkinson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mindenki kedvenc Mr. Beanjét alakító Rowan Atkinson 24 évig élt együtt feleségével, a sminkes Sunetra Sastry-vel, akivel két gyermeket neveltek fel.

Lányuk, Lily 23, fiuk, Benjamin pedig 24 éves, mindketten a színészi hivatást választották. Lily azonban nemcsak prózai szerepekben jeleskedik, hanem énekel is a színpadon.

Rowan Atkinson lánya, Lily Sastry

Az idillinek hitt család hivatalosan 2015-ben bomlott fel - ekkor mondták ki a válást. A színész ekkor már egy éve külön élt, és összeköltözött barátnőjével, a nála csaknem harminc évvel fiatalabb Louise Ford brit színésznővel, aki 2018-ban egy gyermekkel is megajándékozta Rowan Atkinsont. Lily nem sokkal a válás táján eldobta apja vezetéknevét, és azóta anyja leánykori nevét használja, édesapjával pedig nemigen áll szóba.

Lily egyértelműen édesanyjától örökölte szép vonásait.
Lily egyértelműen édesanyjától örökölte szép vonásait.

Apa és lánya korábban szoros kapcsolatot ápoltak, közös filmekben is játszottak, így például a 2007-es Mr. Bean nyaralban vagy a 2011-es Johnny English újratöltve címűben. 

A mozivászon után Rowan Atkinson szépséges lánya újabban szexi burleszktáncosként, zenés darabokban bizonyítja tehetségét. Több fellépése is van, többek közt a londoni St. James Színházban. A tervek szerint a színész-énekesnő hamarosan új albummal jelentkezik. Az alábbi felvételen bátyja, Ben kíséri zongorán.

Ezt is szeretjük