Nem élte túl a balesetet! Most először beszélt a tragédiáról Liam Neeson

Liam Neeson először beszélt felesége, Natasha Richardson elvesztéséről és mély gyászáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Öt évvel felesége tragikus halála után először beszélt gyászáról Liam Neeson. Az ír származású színész párja, Natasha Richardson síbalesetben vesztette életét 2009-ben, hiányát pedig Neeson a mai napig nem tudta feldolgozni.

Ahogy azt az Igazából szerelem sztárja elmondta, valahányszor hallja az ajtót nyílni, még mindig azt hiszi, a felesége hazaérkezett.

Még mindig nem hiszi el

Még mindig gyászolja feleségét Liam Neeson, érzéseiről a CBS-nek vallott egy megrendítő interjúban, amely vasárnap került adásba. Elmondta, hogy öt évvel a szerencsétlenség után még mindig nem hiszi el, hogy mindez megtörtént és nem csak egy rossz álom.

- A halála sosem volt valóságos számomra. Akárhányszor hallom az ajtót nyílni, még mindig azt hiszem, ő érkezett haza. Kiüt ez az érzés. Hullámokban tör rám a bizonytalanság, hogy a föld már nem stabil a lábam alatt. Néha még mindig megijedek nélküle - mesélte.

Neeson arról is beszélt, színésznő feleségével már korábban megbeszélték, hogy ha valamelyikükkel tragédia történik, nem hagyják, hogy agyhalott állapotban vegetáljon.

Elbúcsúzott a feleségétől

- Amikor bementem hozzá a kórházba, gépek tartották életben. Leültem mellé, elmondtam neki, hogy szeretem, de hozzátettem, hogy ebből már nem jön vissza, mert beverte a fejét - emlékezett a tragikus napra a színész.

Sztárok családi tragédiái

Nézegess képeket!

Elolvasom

Natasha Richardson szerveit felajánlotta átültetésre, így vigasztalja a tudat, hogy párja három embernek is megmentette az életét.

- Borzalmas ez az egész, de úgy gondolom, örülne, ha látná, hogy így tettünk - mesélte őszintén a színész.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük