Nem élte túl a balesetet! Most először beszélt a tragédiáról Liam Neeson
Liam Neeson először beszélt felesége, Natasha Richardson elvesztéséről és mély gyászáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt évvel felesége tragikus halála után először beszélt gyászáról Liam Neeson. Az ír származású színész párja, Natasha Richardson síbalesetben vesztette életét 2009-ben, hiányát pedig Neeson a mai napig nem tudta feldolgozni.

Ahogy azt az Igazából szerelem sztárja elmondta, valahányszor hallja az ajtót nyílni, még mindig azt hiszi, a felesége hazaérkezett.

Még mindig nem hiszi el

Még mindig gyászolja feleségét Liam Neeson, érzéseiről a CBS-nek vallott egy megrendítő interjúban, amely vasárnap került adásba. Elmondta, hogy öt évvel a szerencsétlenség után még mindig nem hiszi el, hogy mindez megtörtént és nem csak egy rossz álom.

- A halála sosem volt valóságos számomra. Akárhányszor hallom az ajtót nyílni, még mindig azt hiszem, ő érkezett haza. Kiüt ez az érzés. Hullámokban tör rám a bizonytalanság, hogy a föld már nem stabil a lábam alatt. Néha még mindig megijedek nélküle - mesélte.

Neeson arról is beszélt, színésznő feleségével már korábban megbeszélték, hogy ha valamelyikükkel tragédia történik, nem hagyják, hogy agyhalott állapotban vegetáljon.

Elbúcsúzott a feleségétől

- Amikor bementem hozzá a kórházba, gépek tartották életben. Leültem mellé, elmondtam neki, hogy szeretem, de hozzátettem, hogy ebből már nem jön vissza, mert beverte a fejét - emlékezett a tragikus napra a színész.

Natasha Richardson szerveit felajánlotta átültetésre, így vigasztalja a tudat, hogy párja három embernek is megmentette az életét.

- Borzalmas ez az egész, de úgy gondolom, örülne, ha látná, hogy így tettünk - mesélte őszintén a színész.

Ezt is szeretjük