2 évvel a tragédia után! Először beszélt felesége haláláról az ismert színész
Liam Neeson két éve veszítette el feleségét, Natasha Richardsont egy síbalesetben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot lesújtotta Natasha Richardson váratlan halálhíre: a világhírű angol színésznő tragikusan fiatalon, 45 évesen hunyt el 2009 márciusában, egy tragikus síbalesetet követően, ahol halálos fejsérülést szenvedett.

Liam Neeson nem beszélt szeretett felesége elvesztéséről, a mérhetetlen fájdalomról és az azóta tartó gyászról - egészen mostanáig, ugyanis az Esquire-nek egy igazán szívfacsaró interjút adott, amely a magazin márciusi számában jelent meg.

Éjszakánként még mindig összeszorul a szíve

Az 58 éves ír színész saját bevallása szerint felesége halála után a munkába menekült, de mivel egy ilyen tragédiára nem lehet felkészülni, ez sem tudta feledtetni vele a történteket. Éjszakánként pedig még most is összeszorul a szíve, annyira hiányzik neki a párja.

- Azt hiszem, úgy éltem túl ezt az egészet, hogy elmenekültem. A munkába menekültem. Erre senki sem készülhet fel. Az ember azt hiszi, hogy kisírja magát és már túl is van rajta, de ez nem így működik - mondta Liam Neeson.

A népszerű világsztár a megható beszélgetés során felidézte a tragikus baleset utáni kálváriáját is. Natasha Richardson ugyanis az esést követően még órákig jól volt, és csak később kezdett el fejfájásra panaszkodni.

Nem engedték oda a feleségéhez

Azonnal kórházba vitték, ám a biztonsági személyzet nem engedte, hogy Neeson kómába esett felesége mellett legyen - és akkor még senki sem sejtette, hogy ezek lesznek Natasha Richardson életének utolsó órái.

- Végül kimentem az épületből, nagyon hideg volt, és megláttam két dohányzó ápolónőt. Egyikük végre felismert, majd rámutatott az egyik hátsó ajtóra, és azt mondta, hogy arra menjek - idézte fel emlékeit a sztár.

Liam Neesonnal az orvosok azonban a legrosszabb hírt közölték, miszerint semmi esély a felépülésre. Ezért, miután a férj szeretteivel együtt elbúcsúzott feleségétől, lekapcsolták Natasha Richardsont az őt életben tartó gépekről.

Ezt is szeretjük