2 évvel a tragédia után! Először beszélt felesége haláláról az ismert színész

Liam Neeson két éve veszítette el feleségét, Natasha Richardsont egy síbalesetben.

Az egész világot lesújtotta Natasha Richardson váratlan halálhíre: a világhírű angol színésznő tragikusan fiatalon, 45 évesen hunyt el 2009 márciusában, egy tragikus síbalesetet követően, ahol halálos fejsérülést szenvedett.

Liam Neeson nem beszélt szeretett felesége elvesztéséről, a mérhetetlen fájdalomról és az azóta tartó gyászról - egészen mostanáig, ugyanis az Esquire-nek egy igazán szívfacsaró interjút adott, amely a magazin márciusi számában jelent meg.

Éjszakánként még mindig összeszorul a szíve

Az 58 éves ír színész saját bevallása szerint felesége halála után a munkába menekült, de mivel egy ilyen tragédiára nem lehet felkészülni, ez sem tudta feledtetni vele a történteket. Éjszakánként pedig még most is összeszorul a szíve, annyira hiányzik neki a párja.

- Azt hiszem, úgy éltem túl ezt az egészet, hogy elmenekültem. A munkába menekültem. Erre senki sem készülhet fel. Az ember azt hiszi, hogy kisírja magát és már túl is van rajta, de ez nem így működik - mondta Liam Neeson.

A népszerű világsztár a megható beszélgetés során felidézte a tragikus baleset utáni kálváriáját is. Natasha Richardson ugyanis az esést követően még órákig jól volt, és csak később kezdett el fejfájásra panaszkodni.

Nem engedték oda a feleségéhez

Azonnal kórházba vitték, ám a biztonsági személyzet nem engedte, hogy Neeson kómába esett felesége mellett legyen - és akkor még senki sem sejtette, hogy ezek lesznek Natasha Richardson életének utolsó órái.

- Végül kimentem az épületből, nagyon hideg volt, és megláttam két dohányzó ápolónőt. Egyikük végre felismert, majd rámutatott az egyik hátsó ajtóra, és azt mondta, hogy arra menjek - idézte fel emlékeit a sztár.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Liam Neesonnal az orvosok azonban a legrosszabb hírt közölték, miszerint semmi esély a felépülésre. Ezért, miután a férj szeretteivel együtt elbúcsúzott feleségétől, lekapcsolták Natasha Richardsont az őt életben tartó gépekről.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük