Először szólalt meg a viharos válásról Liam Hemsworth - Ezt üzente Miley Cyrusnak
Ahogy mindig, Liam most is úriemberként viselkedett.

liam-hemsworth-valasrol-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén jelentette be Miley Cyrus és Liam Hemsworth, hogy decemberi esküvőjük után úgy döntöttek, hogy mégis külön folytatják. A világot szinte sokként érte a döntésük, holott - mint kiderült -, jó ideje boldogtalanok voltak egymás mellett, a házasság pedig csak rontott a helyzeten.

Liam először szólalt meg a válásról

A People magazinban erősítette meg a szakításról szóló pletykákat a pár szóvivője, miután az énekesnőt a jegygyűrűje nélkül kapták le, és egy másik nővel látták csókolózni:

- Liam és Miley ezúttal a válásban állapodtak meg. Folyamatosan változtak mindketten és a kapcsolatuk is, úgy látták, ez a legjobb döntés, mivel mind a ketten önmagukra és a karrierjükre szeretnének koncentrálni. Továbbra is elkötelezetten gondozzák közös háziállataikat - állt a közleményükben.

Miley Cyrus az Instagram-oldalán már szintén megerősítette a hírt - ezt írta az egyik képe alá:

- Ne harcolj a fejlődés ellen, úgysem győzhetsz. Most itt állok egy hegy tetején, amit valaha víz borított. A változás elkerülhetetlen. Ezek a kőzetek sem egy éjszaka alatt jöttek létre, évmilliók kellettek hozzá. Apám mindig azt mondta: "A természet sohasem siet, mégis mindig időben van". Békével és reménnyel tölti el a lelkem, hogy tudom, hogy így van. Úgy neveltek, hogy tiszteljem a Földünket és a változásait, és önmagammal is ezt teszem - állt a posztjában.

Most végre Liam is megszólalt, bár ő meglehetősen szűkszavú volt, de annál tisztelettudóbb:

- Helló, mindenki! Csak egy rövid üzenet: Miley és én a közelmúltban szakítottunk, de nem kívánok neki mást, csak jó egészséget és boldogságot a jövőre nézve. Ez meglehetősen személyes ügy, úgyhogy a jövőben ezzel kapcsolatban nem fogok megszólalni, úgyhogy bármilyen kommentet láttok tőlem a médiában, az nem én voltam, az eddigi idézetek is hamisak. Béke és szeretet - írta a naplementés fotója alá.

Az esküvőjükön még ilyen boldogok voltak

Decemberben még úgy tűnt, hogy nagyon boldogok: nézd meg, milyen szépek voltak az esküvőjükön!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük