Miley Cyrus ezért vált el 8 hónap után színész férjétől: most vallotta be
Miley Cyrus őszintén beszélt a válásáról.

miley-cyrus-liam-hemsworth-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 2009-ben szerettek egymásba Az utolsó dal című mozifilm forgatásán. Bár tündérmesébe illően indult kapcsolatuk, számtalanszor kerültek mélypontra, 2013-ban még a jegyességüket is felbontották, de végül 2016-ban újra egymásra találtak. 2018 decemberében kötötték össze az életüket egy titkos ceremónián, ekkor a rajongók úgy gondolták, a sztárpár ezután tényleg örökre együtt marad. Nos, nem lett igazuk, sőt az utolsó pár hónapban már közös képeket sem posztoltak a közösségi oldalaikra, amiből a legfanatikusabbak már sejtették, hogy valami gond húzódhat meg a háttérben. 

2019 augusztusában a sajtósuk erősítette meg a People magazinnak, hogy elválnak egymástól. Mielőtt kiderült, hogy külön utakon folytatják, egy nappal előtte Cyrust Olaszországban kapták lencsevégre, hogy egy nővel csókolózott, a válás bejelentése után két hónappal összejött Cody Simpson énekessel, de pár hónap után szakítottak. A botrányhős énekesnő Howard Stern rádiós műsorvezető show-jában, a SiriusXM-ben mesélt viharos magánéletéről, természetesen kudarcba fulladt házassága is szóba került.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth emiatt váltak el

Az énekesnő elmesélte, hogy még 2018-ban a kaliforniai erdőtűz sajnos őket sem kímélte, a malibui otthonuk porig égett. Akkor mindenüket elveszítették, ami egy óriási trauma volt az egykori sztárpár számára.

Ez a kép még 2010-ben készült róluk.
Ez a kép még 2010-ben készült róluk.
Fotó: Larry Busacca / Getty Images Hungary

- 16 éves korom óta vele voltam együtt, aztán a házunk leégett, akkoriban pont jegyben jártunk. Nem is tudom, hogy egyáltalán tényleg meg akartuk-e tartani az esküvőt. (...) Mindent elveszítettem, szóval próbáltam helyrehozni a dolgokat, ahelyett, hogy rájöttem volna, talán a természet olyasmit tett meg értem, amire én képtelen lettem volna, rákényszerített, hogy elengedjek dolgokat. Persze én erre akkor még pont, hogy a tűz felé futottam - magyarázta, utalva arra, hogy a súlyos traumájuk után lényegében belerohantak a házasságba.

A veszteségük miatt egymásba kapaszkodtak, de mégis valami megváltozott köztük, már semmi nem volt ugyanolyan, mint régen.

2019 júniusában így pózoltak egymás mellett, két hónappal később jelentették be válásukat.
2019 júniusában így pózoltak egymás mellett, két hónappal később jelentették be válásukat.
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

- A végén már túl sok lett a konfliktus. Ha hazaérek, azt akarom, hogy valaki olyan várjon engem, aki mellett tényleg szívesen lehorgonyoznék. Nem szeretem a drámát és a veszekedést - mondta.

Hozzátette, mindig is nagyon szerelmes volt Liam Hemsworthbe, és az iránta érzett szeretet és tisztelet sosem fog megszűnni.

Sztárok, akik házasságban éltek egymással

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük