Borzasztóan meghízott a sármos Jared Leto

Súlyos fotókkal

Mindenkit megdöbbentett a híresség elképesztő testsúlya, amit két hónap alatt szedett fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem ez az első eset a filmtörténetben, hogy egy színész több tíz kilót felszed vagy lead egy szerep kedvéért.


Az egyik leghíresebb átalakulást Robert De Niro hajtotta végre még 1980-ban, ő akkor Martin Scorsese filmjének kedvéért zabált hónapokig rengeteg, hogy belehízzon a lecsúszott bokszoló, Jake La Motta öregkori bőrébe.

De Niro kitartó munkájának meg is lett az eredménye, a Dühöngő bikában látható alakításáért ugyanis második Oscar-díját zsebelhette be a színészlegenda.

De a kóros lefogyásra is akad példa bőven, 2004-ben például Christian Bale szabadult meg annyi kilótól egyik pillanatról a másikra, hogy ijesztő megjelenésével mindenkit sokkolt A gépész című moziban.

Pár napja pedig Collin Farrellt kapták lencsevégre olyan csontsoványan, hogy a találgatások azonnal elkezdődtek, annak ellenére, hogy Farrell állítólag szintén csak egy szerep kedvéért változott egy két lábon járó csontvázzá.

Jared Leto megölte John Lennont

A rockzenész Jared Leto is beállt az átalakulóművészek hosszú sorába, és ő is egy szerep kedvéért szedett fel 30 kilót még 2006-ban. Óriási hasával és tokájával sokkolta rajongóit, akik hirtelen rá sem ismertek a megdöbbentő képek láttán.

A Chapter 27 című életrajzi moziban Leto egy minden értelemben súlyos személyiség bőrébe bújt, ő alakítja ugyanis a pszichopata Mark David Chapmant, akinek neve lehet, hogy elsőre nem annyira ismerős, de ez ne tévesszen meg senkit, mert ő volt John Lennon gyilkosa, aki 1980. december 8-án korunk egyik legnagyobb zenészével végzett.

A film a merénylet előtti három napot dolgozza fel, Chapman karakterére fókuszálva, azt a folyamatot ábrázolva, ahogyan a szellemileg sérült férfi a gyilkosság első gondolatától eljut a merényletig. Habár a film nem kapott valami túl jó kritikákat, Leto színészi játékát sokan dicsérték.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Minden este hatalmas pizzákat faltam fel. És valójában ez nem volt mókás. Lehet, hogy vannak emberek, akik azt hiszik, hogy ez vicces volt, de – mivel vegetáriánus vagyok - küzdenem kellett minden falattal, ami lement a torkomon. A testem pedig lassan szétesett, és nagyon rosszul éreztem magam – mesélte a 30 Seconds To Mars frontembere.

Ezt is szeretjük