A spanyol királyné megmutatta gyönyörű lányait - Friss fotón Leonóra és Zsófia
Napról napra szebbek a trónörökös lányok.

leticia-spanyol-kiralyne-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A spanyol királyi pár, VI. Fülöp és Letícia már gőzerővel készül a karácsonyra: ahogy a brit királyi családnál, náluk is hagyomány, hogy az ünnepekre egy üdvözlőlapot küldenek az alattvalóknak. A lapon természetesen két lányuk is szerepel, Leonóra és Zsófia.

Nagyon szépek a királyi pár lányai

A lap nagyon szép lett, míg az elején az egész család fotója látható, a hátulján a jókívánságuk olvasható, de a hivatalos aláírásukat is feltüntették rajta. A képet 2018 szeptemberében készítették róluk a Covadonga-hegyi Nemzeti Parkban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#New The Christmas Card of King Felipe VI and Queen Letizia of Spain and their two daughters Princess Leonor (13 years old) and Infanta Sofía (11 years old) was released on Monday😍💗🎄 - December 10, 2018. . The photo was taken on September 8, 2018 when they attended the centenary of the creation of the National Park of Covadonga's Mountain and the opening of the Princess of Asturias viewpoint at Lagos de Covadonga in Cangas de Onis, Asturias👑🗻 . 📷: Casa Real . #KingFelipe #ReyFelipe #FelipeVI #QueenLetizia #ReinaLetizia #PrincessLeonor #PrincesaLeonor #InfantaSofía #spanishroyalfamily #spanishroyals #royals #royalchildren

👑European Royal Families👑 (@royalchildren) által megosztott bejegyzés,

A fotót elnézve a 13 éves Leonóra, illetve a 11 éves Zsófia nagyon helyes kiskamaszokká cseperedtek. A két hercegnő ugyanolyan szép, mint az édesanyjuk. A Spanyol Királyság első számú trónörököse Leonóra, őt követi két évvel fiatalabb húga. Az ifjú trónörökösnő idén novemberben, pont a 13. születésnapján mondott beszédet először nyilvánosan, csak úgy, ahogy az édesapja tette ezt 1981-ben. Ahogy a hercegnő egyre idősebb lesz, egyre több feladat hárul rá, a királyi ház már hivatalos portrét is közölt róla, amin csak ő szerepel.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük