Emlékszel még Esmeraldára? Az 50 éves Leticia Calderón még most is gyönyörű
Leticia Calderón az Esmeralda című sorozattal vált világhírűvé.

leticia-calderon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1997-ben megjelent Esmeralda című sorozat óriási népszerűségnek örvendett világszerte: Magyarországon 1998-ban kezdte vetíteni az RTL Klub, azóta pedig több más csatorna is ismételte a vak lány és José Armando szerelmi történetét. Az Esmeraldát játszó Leticia Calderón pillanatok alatt belopta magát mindenki szívébe. A színésznő 2018 nyarán ünnepelte ötvenedik születésnapját. 

Még most is gyönyörű

A mexikói színésznő a nyolcvanas években kezdte meg karrierjét, több szappanoperában is szerepet vállalt, eleinte csak kis szerepeket kapott, később már főszerepeket adtak neki. Az Esmeralda című sorozat hozta meg számára a világsikert, ami nem is csoda, ugyanis annyira hitelesen játszotta a vak lány szerepét, hogy sokan azt gondolták róla, tényleg nem lát - erről korábban Frei Tamásnak mesélt a Frei Dosszié című műsorban.

leticia-calderon-2018

- Amikor a gyerekek megláttak az utcán, a bankban vagy a szupermarketben, segítettek nekem közlekedni, és ilyenkor úgy kellett tennem, mintha valóban vak lennék. Engedtem, hogy segítsenek, mert nem akartam lerombolni az illúzióikat - nyilatkozta.

Leticia Calderón 2016-ig dolgozott aktívan, a magyar nézők láthatták még A szerelem nevében, A végzet hatalma vagy a Ne hagyj el! című telenovellákban. A sztár kétszer házasodott, második házasságából született két fia, Luciano és Carlo. A színésznő a mai napig remek formában van, ugyanolyan szép, mint a sorozat ideje alatt, több évet is letagadhatna a korából.

Ezt is szeretjük