Hány nőt vitt ágyba Leonardo DiCaprio?
Leonardo DiCaprio lábai előtt hevernek a kifutók sztárjai, a szívtipró pedig régóta a világ legszebb női közül válogathat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A modell-ember - ezzel a talányos jelzővel illetik Leonardo DiCapriót hazájában, az Amerikai Egyesült Államokban, és nem véletlenül. Bár eddigi pályafutása során csak három modellhölgy került igazán közel DiCaprióhoz, ennél azért jóval több szépséget csábított el a kék szemű sármőr a kifutók világából.

A szívtipró színész 1974. november 11-én látta meg a napvilágot Los Angeles-ben. Első filmszerepét 1989-ben kapta meg a Vásott szülők című sorozatban, 19 évesen pedig már Oscar-díjra jelölték a Gilbert Grape-ben nyújtott alakításáért.

Az aranyszobrocska még kétszer került Leo látóterébe, az Aviátor és a Véres gyémánt főszerepéért. Az igazi, átütő sikert és ismertséget azonban az 1997-es Titanic című grandiózus alkotásban Jack Dawson szerepe hozta meg számára. Népszerűségét tovább növelte a Vasálarcosban nyújtott szenzációs, kettős alakítása is.

Olyannyira, hogy az újságok akkoriban a Leo-mániáról cikkeztek, a japánok pedig Leo-samának, vagyis nagy dolgokra képes embernek nevezték el a tehetséges színészt.

A hatalmas sikerek azonban megváltoztatták Leót, saját bevallása szerint egója Titanic-méretűre duzzadt, az önbizalomban túltengő sztár pedig a leggyönyörűbb nőket hálózta be. Egy interjúban egyszer megjegyezte, hogy miért kéne átlagos nőkkel beérnie, ha a világ leggyönyörűbbjeit is megkaphatja.

Kristen Zang és a futó kalandok

A dokumentáltan egyes számú modellbarátnő, Kristen Zang meghódításakor Leo alig volt még 24 éves. A csinos szőke hölgyet a szintén modell Vanessa Hayden követte. A sor napjainkig pedig igazán sűrű és változatos.

DiCaprio ágyában állítólag olyan híres szupermodellek fordultak meg, mint Helena Christensen, Amber Valetta, Naomi Campbell, Kate Moss, Eva Herzigova és Laetitia Casta. Ám Leo olyan kevésbé híres manökenekkel is kavart, mint Bridget Hall, Bobbie Brown, Karen Butler vagy Carmen Kass. Ezek a színésznők és egyéb hírességek azonban leginkább csak ideiglenes pótlékként szerepeltek DiCaprio sűrű étlapján.

Gisele Bündchen

Hiszen barátnői státuszba nem sokan kerülhettek Leo mellett. Az első komolyabb kapcsolata Gisele Bündchenhez fűzte, aki 2000 és 2005 között volt a filmsztár kedvese. 2002-ben ugyan szakítottak, de 2003 végén újra összejöttek.

Érdekes tény, hogy csak a 2005-ös Oscar-díjkiosztó gálán jelentek meg először hivatalosan együtt. Ám hiába tekintettek rájuk úgy, mint Hollywood egyik legvonzóbb sztárpárjára, 2005 novemberében véglegesen elváltak útjaik. Az okokról annyit lehet tudni, hogy a 29 éves bombázó családot akart, Leo pedig inkább egy másik modellt az ágyába.

Bar Refaeli

DiCaprio néhány rövid és forró kaland után 2006-ban egy újabb ellenállhatatlanul vonzó szépséget, az izraeli Bar Refaelit cserkészte be, aki akkoriban még házas volt. Ez a tény azonban egyiküket sem zavarta túlságosan a románc kiteljesítésében, ami - néhány hónapos megszakítással - egészen a közelmúltig tartott.


2009 júniusa körül ugyanis Leo kipenderítette életéből Bart és formás lábait, az indok pedig hasonló volt, mint Bündchennél. Refaeli túl gyorsan és túl sokat szeretett volna az elkötelezettségtől rettegő színésztől, aki inkább felhúzta a nyúlcipőt.

Továbbra sem akar családot

Miközben pasik ezrei omlanának térdre hálát remegve, ha Leo helyében lehetnének, nagyon úgy fest, hogy a sármos színész nem hajlandó senkiért sem feladni függetlenségét. Furcsa ellentmondás, hogy DiCaprio egyik 2008-as nyilatkozata szerint teljesen megváltozott, és már érettnek érzi magát a családalapításra, akár háttérbe helyezve a filmes karriert is.

Ennek ellenére a DiCaprio-gyerekek még váratnak magukra. A hölgyek azonban nem tétlenkednek, sokan szívesen kötnék össze életüket a sztárral, és lennének Leo gyermekeinek leendő anyukái. 2009 júliusában például az orosz Anne Vyalitsyna volt jókor jó helyen. A színész új filmje, a Vihar-sziget egyik forgatási helyszínén, Londonban választotta ki a körülötte legyeskedő lányok hadából a Sport Illustrated nevű magazin feltörekvő bombázóját.

A modellkörökben csak Anne V-ként ismert hölgy pedig még csak 23 éves, életkorából adódóan pedig még nyugodtan behálózhatja Leót az elkövetkezendő években anélkül, hogy DiCaprio úgy érezné, fel kellene adnia féltve őrzött szabadságát. Azt persze, hogy Vyalitsynának sikerül-e az, ami kolléganőinek korábban nem, majd csak később derül ki.

Ezt is szeretjük