Most már biztos! 5 év után végleg szakított párjával az ismert színész
Képtelen megállapodni?
Leonardo DiCapriót egy színésznővel, Blake Livelyval hozták hírbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt év párkapcsolat után szakított Leonardo DiCaprio és Bar Refaeli, adta hírül a New York Post. A lap tudni véli, hogy békességben mondtak búcsút egymásnak, különválásukban pedig harmadik fél nem játszott szerepet.

Bar Refaeli
Leonardo DiCaprio
Blake Lively

- Barátságban, nem pedig haragban váltak el, és továbbra is beszélnek egymással. Egyszerűen csak eltávolodtak egymástól, ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják - nyilatkozta az újságnak egy közeli forrás.

2009-ben szakítottak először

A 36 éves amerikai színész és a 25 éves izraeli szupermodell 2006 tavaszán kezdett járni, és kezdettől fogva igyekeztek kizárni a közvéleményt magánéletükből. Ám azt még ők sem tudták titokban tartani, amikor 2009-ben váratlanul szakítottak.

Az akkori beszámolók szerint a féléves mosolyszünetre azért került sor, mert Leonardo DiCaprio nem akarta elkötelezni magát, többek között az összeköltözésbe sem volt hajlandó belemenni, ebből lett elege Bar Refaelinek.

Mostani szakításuknak mindenesetre voltak baljós előjelei: a május elején megrendezett MET-gálán például sokak meglepetésére nem együtt jelentek meg, este pedig két különböző szórakozóhelyen bukkantak fel ugyanabban az időben.

Mindketten továbbléptek

Továbbá arról se feledkezzünk meg, hogy Bar Refaelit múlt héten egy ismeretlen férfival látták flörtölni Berlinben, a hollywoodi szívtiprót pedig ezzel párhuzamosan Blake Livelyval hozták hírbe.

A pletykafészek című sorozat sztárja nagy erőkkel dolgozik karrierje fellendítésén, nem volt titok például, hogy mennyire szerette volna megkapni Daisy szerepét A nagy Gatsby legújabb feldolgozásában.

F. Scott Fitzgerald regényének adaptációjában végül Carey Mulligané lett a Leonardo DiCaprio által megtestesített Jay Gatsby szerelmének szerepe - a filmet pedig majd jövőre mutatják be a mozik.

Ezt is szeretjük