18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Leonardo DiCaprio párja melltartót sem húzott átlátszó felsője alá: a színész új szerelme vonzotta magára a tekinteteket

Leonardo DiCaprio szerelme, Vittoria Ceretti nem akármilyen megjelenéssel rukkolt elő.

GettyImages-500207322

Leonardo DiCaprio új párja, Vittoria Ceretti 23 évvel fiatalabb a színésznél, és közös tartalmaikat elnézve csak úgy izzik köztük a levegő.

Az álompár vélhetően a cannes-i filmfesztiválon gabalyodott egymásba, a köztük lévő vonzalom ekkor is tagadhatatlan volt. Szeptember elején egy intim videó látott napvilágot kettejükről, amelyen éppen heves csókváltásuk közben láthattuk őket. Egyáltalán nem meglepő, hogy a csinos modell ilyen gyorsan elcsavarta a szívtipró színész fejét, dögös megjelenésének köszönhetően lehetetlenség nem rá figyelni a nagyobb eseményeken.

Leonardo DiCaprio párja melltartó nélkül

Vittoria Ceretti extravagáns stílusát és nőiességét előszeretettel hangsúlyozza ki. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a milánói divathéten viselt ruhája, amely szó szerint minden egyes tekintetet a dekoltázsára vonzott.

Az olasz származású modell hosszú, fekete szoknyát vett fel, amely fölött csupán egy teljesen átlátszó felsőt viselt. Ahogyan a képen is láthatjuk, a selyemanyag alá nem vett melltartót, így egészében láthatóvá váltak nőies idomai. A merész megjelenésével ismét feltette az i-re a pontot, képtelenség volt nem rá figyelni az eseményen.

A kommentelők sem hagyhatták szavak nélkül a nem mindennapi kreációt, rögtön elárasztották a Just Jared oldalán megosztott fényképet véleményekkel.

„Én nagyon szeretem őt, szerintem nem semmi ez a nő!”

„Wow, na erre a megjelenésre alig találni szavakat! Elképesztő vagy, nem csoda, ha a legsármosabb színészek is menten beléd szeretnek!” - írta egy rajongó.

Dua Lipa melltartó nélkül

Dua Lipa bevállalós fotója elérte a kívánt hatást a közösségi oldalakon.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük