Leonardo DiCapriót emiatt szapulják rajongói: szerintük túl messzire ment a színész

Leonardo DiCapriót a túl nagy korkülönbség miatt támadják.

GettyImages-1205143953
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leonardo DiCapriót legutóbb egy 19 éves modellel, Eden Polanival hozták hírbe azután, miután mindketten ugyanazon a Los Angeles-i eseményen vettek részt, és pont egymás mellett ülve fotózták le őket.

Köztudott, hogy a 48 éves színész szereti a nála fiatalabb lányokat, de az internet népe szerint ezúttal már túl messzire ment. 

Leonardo DiCaprio és a nagy korkülönbség

Manapság ha egy híresség mellett foglalsz helyet, rögtön összeboronálnak vele, ez történt az izraeli származású szépséggel is, aki Ebony Riley lemezbemutató partiján éppen DiCaprio mellett foglalt helyet. Az alábbi felvétel vírusszerűen elterjedt róluk a neten. 

Bár az tény, hogy a testük egymáshoz ért, ezenkívül más arra utaló jel, ami azt mutatná, hogy tényleg együtt lennének, nem látható ezen a fotón. Az embereknek persze már ennyi is elég volt, hogy elhiggyék, a 48 éves színész és a 19 éves lány tényleg egy párt alkotnak.

DiCapriót talán ennyire még sosem szapulták a közösségi médiában, a New York Post összegyűjtött néhány véleményt. Voltak, akik csak a lány korával viccelődtek, mások pedig szexuális ragadozóként hivatkoztak az Oscar-díjas sztárra.

"Leonardo DiCaprio barátnője olyan fiatal, hogy a középiskolás élményeit még a Covid-19 is megbolygatta."

"Kate Winslet 22 éves volt, amikor Oscarra jelölték a Titanic miatt. Ez a dolog három évvel korábban történt, hogy Leonardo DiCaprio barátnője megszületett volna."

Más azzal poénkodott, hogy a világ legöregebb kutyája is, amely harmincesztendős, idősebb a modellnél. Persze voltak, akik szerint már nem normális egy ilyen nagy korkülönbség.

"Ne viccelődjetek azon, hogy a közel 50 éves Leonardo DiCaprio szó szerint tinikkel randizik, mondjuk csak ki, mi is ő valójában, egy ragadozó."

"Ebben a pillanatban én már nem tudok ezen viccelődni, ha DiCaprio közeledik az 50-hez, és egy tinédzserrel jár, akkor ő egy szexuális ragadozó, legyünk ezzel tisztában!"

Eden Polanival hozták össze a színészt, egy közeli forrás szerint azonban nincs semmi köztük.
Eden Polanival hozták össze a színészt, egy közeli forrás szerint azonban nincs semmi köztük.
Fotó: Profimedia

Egy közeli forrás a New York Postnak elmondta, hogy semmi nem igaz abból, hogy tényleg randiznának. Szimplán csak pont egymás mellett ültek. Mióta a színész szakított a 25 éves Camila Morrone-nal, folyamatosan összeboronálják valakivel. Például Gigi Hadid, de még Lorenzo Lamas lánya, Victoria is szóba került.

Sztárpárok a Grammy-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sztárok vettek részt a 2023-as Grammy-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük