A legszexibb sztárdekoltázsok
Hollywood üdvöskéi nemcsak tehetségükkel, de szexi külsejükkel is magukra vonják a figyelmet. Íme, a sztárvilág legszexibb sztárdekoltázsai.

Dia

 	Eva Mendes 	A kubai származású, 1974-es születésű Eva Mendes büszkén vállalja kis melleit: a vörös szőnyegre épp olyan szívesen választ szexi kivágású ruhákat, mint egy-egy fotózásra. A dögös sztár láthatóan elfogadta önmagát, ami rajongói mellett a nála hat évvel fiatalabb Ryan Gosling csodálatát is kivívta. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Eva Mendes »

Eva Mendes

A kubai származású, 1974-es születésű Eva Mendes büszkén vállalja kis melleit: a vörös szőnyegre épp olyan szívesen választ szexi kivágású ruhákat, mint egy-egy fotózásra. A dögös sztár láthatóan elfogadta önmagát, ami rajongói mellett a nála hat évvel fiatalabb Ryan Gosling csodálatát is kivívta.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Eva Mendes »

Dia

 	Katy Perry 	Bár a 2011-es év végén válása miatt került a lapok címoldalára, Katy Perry korábban a dekoltázsa miatt is gyakran a figyelem középpontjában találta magát. A vadóc énekesnő ugyanis nagyon boldog, hogy a természet ilyen mesés idomokkal áldotta meg, ezért bájait minden adandó alkalommal hangsúlyozza is. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Nem szégyelli idomait! Katy Perry ezúttal a Vanity Fair címlapján pózolt »

Katy Perry

Bár a 2011-es év végén válása miatt került a lapok címoldalára, Katy Perry korábban a dekoltázsa miatt is gyakran a figyelem középpontjában találta magát. A vadóc énekesnő ugyanis nagyon boldog, hogy a természet ilyen mesés idomokkal áldotta meg, ezért bájait minden adandó alkalommal hangsúlyozza is.

Kapcsolódó cikk:
Nem szégyelli idomait! Katy Perry ezúttal a Vanity Fair címlapján pózolt »

Dia

 	Jennifer Aniston 	A Jóbarátok című sorozatból, valamint a Marley meg én, a Nem kellesz eléggé és a Kellékfeleség című filmekből is ismert Jennifer Aniston az évek múlásával egyre dögösebb és magabiztosabb lesz: a legmerészebb ruhákban sem fél megmutatni szexi dekoltázsát. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Nem szégyenlősködött! Íme, Jennifer Aniston legdögösebb fotói »

Jennifer Aniston

A Jóbarátok című sorozatból, valamint a Marley meg én, a Nem kellesz eléggé és a Kellékfeleség című filmekből is ismert Jennifer Aniston az évek múlásával egyre dögösebb és magabiztosabb lesz: a legmerészebb ruhákban sem fél megmutatni szexi dekoltázsát.

Kapcsolódó cikk:
Nem szégyenlősködött! Íme, Jennifer Aniston legdögösebb fotói »

Dia

 	Christina Hendricks 	A Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztárjáról sokan el sem hinnék, hogy korábban szupervékony modell volt, aki folyton számolta a kalóriákat. Ma viszont már semmit sem tagad meg magától, aminek eredményeképpen dekoltázsa is teltebb lett, rajongói legnagyobb megelégedésére. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Teltkarcsún is szexi! Fürdőruhában mutatta meg magát az ismert színésznő »

Christina Hendricks

A Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztárjáról sokan el sem hinnék, hogy korábban szupervékony modell volt, aki folyton számolta a kalóriákat. Ma viszont már semmit sem tagad meg magától, aminek eredményeképpen dekoltázsa is teltebb lett, rajongói legnagyobb megelégedésére.

Kapcsolódó cikk:
Teltkarcsún is szexi! Fürdőruhában mutatta meg magát az ismert színésznő »

Dia

 	Kim Kardashian 	A valóságshow szereplőből lett modell, üzletasszony és világsztár nemcsak ahhoz ért, hogyan adja el magát, hanem ahhoz is, hogy szexi dekoltázsát a lehető legelőnyösebben hangsúlyozza.

Kim Kardashian

A valóságshow szereplőből lett modell, üzletasszony és világsztár nemcsak ahhoz ért, hogyan adja el magát, hanem ahhoz is, hogy szexi dekoltázsát a lehető legelőnyösebben hangsúlyozza.

Dia

 	Salma Hayek 	A kisgyerekes sztáranyuka idomainak jót tett kislánya, Valentina érkezése: Salma Hayek dekoltázsa csak még teltebb és figyelemfelkeltőbb lett. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Hozta a formáját! Salma Hayek Disneylandben villantotta dekoltázsát »

Salma Hayek

A kisgyerekes sztáranyuka idomainak jót tett kislánya, Valentina érkezése: Salma Hayek dekoltázsa csak még teltebb és figyelemfelkeltőbb lett.

Kapcsolódó cikk:
Hozta a formáját! Salma Hayek Disneylandben villantotta dekoltázsát »

Dia

 	Minka Kelly 	A Charlie angyalai című sorozat csinos sztárja szereti különleges öltözékekkel is hangsúlyozni hibátlan alakját és szép dekoltázsát: Minka Kelly ebben a ruhában is a fotósok kedvence volt. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Nem túlzás ez? Arcpirító ruhában jelent meg a sorozatsztár a vörös szőnyegen »

Minka Kelly

A Charlie angyalai című sorozat csinos sztárja szereti különleges öltözékekkel is hangsúlyozni hibátlan alakját és szép dekoltázsát: Minka Kelly ebben a ruhában is a fotósok kedvence volt.

Kapcsolódó cikk:
Nem túlzás ez? Arcpirító ruhában jelent meg a sorozatsztár a vörös szőnyegen »

Dia

 	Scarlett Johansson 	Bár gyakran éri az a vád, hogy a Vasember 2 című mozi forgatása után túl soványra fogyott, és védjegyének számító, szexi dekoltázsa sem a régi, Scarlett Johansson újra és újra bebizonyítja, hogy ott a helye Hollywood legszebb dekoltázsú színésznői közt. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Büszke nőies alakjára! Fürdőruhában mutatta meg bájait Scarlett Johansson »

Scarlett Johansson

Bár gyakran éri az a vád, hogy a Vasember 2 című mozi forgatása után túl soványra fogyott, és védjegyének számító, szexi dekoltázsa sem a régi, Scarlett Johansson újra és újra bebizonyítja, hogy ott a helye Hollywood legszebb dekoltázsú színésznői közt.

Kapcsolódó cikk:
Büszke nőies alakjára! Fürdőruhában mutatta meg bájait Scarlett Johansson »

Dia

 	Halle Berry 	Az egykori Bond-lányon mintha nem fogna az idő: Halle Berry mutatós dekoltázsának köszönhetően negyvenes éveiben is a legszexibbek közt van. Azt pedig talán párja, Olivier Martinez sem tudná eldönteni, hogy a sztár magenta színű ruhájában vagy szürke-fekete, csipkés összeállításában szexibb-e. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mély dekoltázs és kivillanó lábak: Nézd meg Halle Berry legszexibb ruháit  »

Halle Berry

Az egykori Bond-lányon mintha nem fogna az idő: Halle Berry mutatós dekoltázsának köszönhetően negyvenes éveiben is a legszexibbek közt van. Azt pedig talán párja, Olivier Martinez sem tudná eldönteni, hogy a sztár magenta színű ruhájában vagy szürke-fekete, csipkés összeállításában szexibb-e.

Kapcsolódó cikk:
Mély dekoltázs és kivillanó lábak: Nézd meg Halle Berry legszexibb ruháit  »

Dia

 	Megan Fox 	A Transformers mozik szexi sztárjára tapadtak a tekintetek a vörös szőnyegen, amikor ebben a vörös, mélyen kivágott ruhában állt a fotósok elé. Az 1986-ban született sztár egyébként sem szégyellős: az Armani divatház reklámkampányaiban is ledobta már magáról a textilt, egy szép dekoltázsnál is többet mutatva.

Megan Fox

A Transformers mozik szexi sztárjára tapadtak a tekintetek a vörös szőnyegen, amikor ebben a vörös, mélyen kivágott ruhában állt a fotósok elé. Az 1986-ban született sztár egyébként sem szégyellős: az Armani divatház reklámkampányaiban is ledobta már magáról a textilt, egy szép dekoltázsnál is többet mutatva.

Dia


            	Paget Brewster
            	A Gyilkos elmék című sorozat 1969-es születésű sztárjának sem kora, sem külseje miatt nem kell szégyenkeznie. Kifogástalak vonalain remekül mutat ez a V-kivágású csipkeruha is.

Paget Brewster

A Gyilkos elmék című sorozat 1969-es születésű sztárjának sem kora, sem külseje miatt nem kell szégyenkeznie. Kifogástalak vonalain remekül mutat ez a V-kivágású csipkeruha is.

Ezt is szeretjük
Fotó: