2009 legdögösebb magyar férfi szinkronhangjai

Elég, ha csak megszólalnak, máris lábaik előtt hevernek a nők - de vajon hogy festenek a hollywoodi szívtiprók magyar hangjai?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mozifilmek és tévésorozatok sármőrjeit szinkronizálni nem egyszerű feladat, hiszen hiába szívdöglesztő a szereplő, egy rosszul kiválasztott magyar hang könnyen unalmassá vagy nevetségessé teheti a figurát.

A vásznon és a tévében számos vonzó pasival találkozhatunk, ám magyar hangjaikat már sokkal kevésbé ismerjük. Összeállításunkban bemutatjuk azokat a magyar színészeket, akik érzéki orgánumukkal még a legszexisebb hollywoodi macsóknak is képesek plusz vonzerőt kölcsönözni.

Szabó Sipos Barnabás - Dr. Wilson, Dr. House

A világszerte óriási népszerűségnek örvendő sorozatban Robert Sean Leonard karaktere kezdetben Selmeczi Roland hangján szólalt meg. A kiváló színész tragikusan korai halála után Szabó Sipos Barnabásra várt a kihívás, hogy átvegye kollégája helyét. A 47 éves színésznek nem okozott gondot a feladat, hiszen a Vészhelyzetben évekig ő adta a magyar hangját Ross doktornak, a nők örök kedvencének. A Győri Nemzeti Színház sztárja a szívdöglesztő George Clooney mellett olyan hollywoodi sármőröknek kölcsönözte macsósan érzéki orgánumát, mint Jeff Goldblum vagy Kiefer Sutherland.

Szabó Sipos Barnabás és Robert Sean Leonard (Kép forrása: tisztahangok.wordpress.com)

A férfiasan mély, mégis bizsergetően szexi hanggal megáldott színész a Jégkorszak-trilógia morcos mamutjának megszólaltatásával vált a fiatalabb korosztály kedvencévé. Hazánk egyik legnépszerűbb szinkronszínészének nem kis szerepe van abban, hogy a lehengerlő személyiségű Dr. House mellett a jólfésült Wilson doki is belopta magát a hölgyközönség szívébe.

László Zsolt - Dr. Kovac, Vészhelyzet

Íme, egy másik szívdöglesztő sorozatdoki, akinek nem csak látványától, de érzéki magyar hangjától is pillanatok alatt libabőrös lesz a női nézők háta. Minden idők egyik legnézettebb kórházsorozata, a Vészhelyzet nem szűkölködött szívtipró orvosszereplőkben. A Szerbiából áttelepült Kovac doktor méltó vetélytársa volt az alfahím Ross dokinak, bár karakterük igencsak eltért egymástól. A Goran Visnjic által életre keltett figura végig magában hordozta a háború borzalmai és családja elvesztése miatti fájdalmát.

László Zsolt és Goran Visnjic (Kép forrása: filmkultura.hu)

A borongós tekintetű Kovac doktornak László Zsolt kölcsönözte a hangját.  A Nemzeti Színház 44 éves színésze nagyszerű választásnak bizonyult.

Édesbús, lágysága ellenére is férfias orgánuma kiválóan illik a karaktert körüllengő melankolikus légkörhöz. A Jászai-díjas művész nemcsak színpadi és szinkronszínészként elismert. Olyan nagyszabású magyar mozifilmekben láthatta a közönség, mint a Sorstalanság, a Rokonok vagy a Kaméleon. A tévénézők a Tűzvonalban című sorozatból ismerhetik. Goran Visnjic mellett olyan hollywoodi szívtipróknak kölcsönözte a hangját, mint Keanu Reeves, Eric Bana vagy Jude Law.

Czvetkó Sándor - Collin Farrell

A veszprémi születésű színész igazán szerencsés, hiszen hangját a közönség a legszexisebb hollywoodi macsók arcával kapcsolja össze. A 44 éves művész jellegzetesen lágy, női szíveket rabul ejtő orgánumán szólal meg például Gerard Butler és Colin Farrell. Utóbbit olyan sikerfilmekben szólaltatta meg, mint A fülke, A kárhozott szeretők vagy a Beavatás.

Czvetkó Sándor és Colin Farrell (Kép forrása: magyarszinkron.hu)

Fiatalos, behízelgő hangjának köszönhetően Czvetkó Sándor általában ifjú titánokat szinkronizál. Neve a sorozatrajongóknak is ismerős lehet, többek között a Csillagkapuból és a Hegylakóból. A népszerű szinkronszínész több színpadon is játszik, mostanában a Budapesti Kamaraszínházban találkozhat vele a közönség.

Seder Gábor - Warrick, CSI: A helyszínelők

Warrick Brown, a nagysikerű krimisorozat játékfüggő szívtiprója Seder Gábor hangján szólalt meg. A nyolcadik évad végén brutálisan meggyilkolt macsó nagy népszerűségnek örvendett a hölgyek körében, hála a karaktert életre keltő jóképű színésznek. Meglepő módon Gary Dourdan vagány sármját nagyszerűen egészíti ki Seder Gábor jófiús orgánuma. A 38 éves színész bevallotta, kezdetben tartott attól, hogy egy személyiségétől és addigi szinkronszerepeitől ennyire távol álló karaktert kell megszólaltatnia. Mivel hangjuk között is volt némi eltérés, igyekezett hozzámélyülni a szerephez, az eredmény pedig nem okozott csalódást a nézőknek.

Seder Gábor és Gary Dourdan (Kép forrása: klubszinhaz.hu)

A népszerű szinkronszínész sokoldalúságát kiválóan mutatja az általa megszólaltatott karakterek sokszínűsége: Samuel L. Jacksontól kezdve Adrian Greineren át Robert Pattinsonig számtalan sztárnak kölcsönözte magyar hangját mind sorozatokban, mind mozifilmekben. Seder Gábor játékos-fiatalos orgánumát a gyerekek is jól ismerik, hiszen olyan rajzfilmsikerekben hallhatják, mint a Madagaszkár, a Yu-gi-oh vagy az Ed, Edd és Eddy.

Stohl András - Daniel Craig, James Bond

Hazánk legnépszerűbb színészeinek egyike kétségkívül Stohl András, akit nap mint nap láthatunk színpadon, tévésorozatokban, mozifilmekben és televíziós show-műsorokban. A Nemzeti Színház 42 éves sztárja szinkronszínészként is a legkeresettebbek közé tartozik. Olyan hollywoodi szívtipróknak kölcsönzi jellegzetesen szexi orgánumát, mint Johnny Depp, Brad Pitt vagy Daniel Craig.

Stohl András és Daniel Craig (Kép forrása: rtlklub.sajtoklub.tv)

A 007-es ügynök magyar hölgyrajongóinak legnagyobb örömére kedvencüket mindkét új Bond-filmben, a Casino Royale-ban és a Kvantum csendjében is a Jászai-díjas művész szinkronizálta. Minden valószínűség szerint a 2011-ben mozikba kerülő harmadik részben is az ő hangján rendeli majd a világítóan kék szemű sármőr a vodka-martinit - természetesen rázva, nem keverve.

Zámbori Soma - Sylar, Hősök

Végezetül következzen egy igazi rosszfiú a sorozatok világából. Sylart, a Hősök első szériájának főgonoszát a rendkívül jóképű Zachary Quinto játssza. A perzselő pillantású, sármos antihős Zámbori Soma sejtelmes-érzéki hangján szólal meg. A harminc éves színésznek nagy gyakorlata van a sorozatszinkronizálásban. Olyan népszerű szériákban hallhatta-hallhatja a közönség, mint a Baywatch, a Beverly Hills 90210 vagy a Gyilkos elmék.

Zámbori Soma és Zachary Quinto (Kép forrása: theater.hu)

Halk, fenyegető, ám bizsergetően vonzó tónusainak köszönhetően a Budapesti Kamaraszínház művészének remekül állnak a rosszfiú-szerepek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mint például Sylaré, akit a 2007-es év legjobb filmes gonosztevőjévé választottak. A sportrajongók az egyik népszerű sportcsatorna hangjaként ismerhetik Zámbori Somát.

Ezt is szeretjük