2008 legrusnyább sztárhölgyei
Az FHM olvasói szerint
A férfimagazin megszavaztatta, kit tartanak a pasik a legkevésbé vonzó sztárhölgynek. Egyetértesz velük?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A német precíz népség, ezt jól tudja mindenki. Még akkor is, amikor egy szórakoztató férfimagazinról van szó. Nekik nem elég, hogy a több mint harminc országban megjelenő FHM minden évben megszavaztatja olvasóival, kiket tartanak a legszexisebb sztároknak.

Nem kérem, ha rend, legyen rend, ha felsoroljuk a jókat, soroljuk a rosszakat is, ez így korrekt – hangozhatott el a magazin német szerkesztőségében.

Így aztán ők évről évre arról is megkérdezik az embereket, mely száz híres nőre gerjedtek rá legkevésbé a kérdéses évben. A következőkben az FHM 100 Unsexiest Women In The World 2008 – mintegy 21 ezer német, osztrák és svájci olvasó szavazatai alapján összeállított – lista első tíz helyezettje közül válogattunk a magyarok számára is ismerős neveket. Tényleg nem szexisek? Vagy mégis? Ezt mindenki egyéni ízlésére bízzuk.

9. helyen - Tine Wittler

Hogy német név is legyen a nőkre nézve nem túl hízelgő összeállításban, íme, valaki, akit a hazai nézők is jól ismerhetnek, különösen, ha kedvelik a lakberendezős tévéprogramokat.

A 35 éves szőkeség immáron öt éve a házigazdája a német RTL csatornán futó Einsatz in vier Wänden, vagyis Bevetés négy fal között című műsornak.

A mindig mosolygós és ötletektől hemzsegő, ám kétségtelenül túlsúlyos hölgyemény íróként is tevékenykedik: 2002-ben adták ki első regényét, melyet azóta még kettő követett.

Ezenfelül négy éve nyitotta meg párhuzamos világra, azaz Parallelwelt-re keresztelt bárját, majd nem sokkal ezt követően egy hamburgi dizájnerrel létrehoztak egy saját lakberendezési márkát, a parallelwelt.com-ot.

8. helyen – Sarah Jessica Parker

Nem ez az első alkalom, hogy a 43 éves színésznő egy hasonló listára kerül, a Maxim olvasói 2007-ben A showbiznisz legrondább asszonyának választották. Bár leginkább a Szex és New York sorozat, illetve mozi Carrie Bradshaw-jaként ismert, életrajzából kitűnik, hogy mindig is a színi pályára készült. Már középiskolásként drámatagozatra járt, majd 14 évesen szerepet kapott a Broadway-n, onnantól pedig szép lassan beindult a karrierje. Többek között olyan filmekben szerepelt, mint az Első állomás Las Vegas, a Támad a Mars! és az utóbbiak közül az Anyám nyakán vagy a Kőkemény család.

A Madonnához hasonló edzésmegszállottsággal bíró hölgy három saját parfümjét dobta már piacra, 2007-ben pedig Bitten fantázianéven jött ki olcsó és egyedi ruhákat, kiegészítőket felsorakoztató kollekciójával. Nemrég híres-hírhedt bibircsókját is eltávolíttatta arcáról, ám úgy tűnik, ez sem volt elég ahhoz, hogy ne jusson eszébe a férfiaknak egy ilyen szavazáson.

6. helyen - Hillary Clinton

Bizony, bizony, nemcsak a showbiznisz sztárjai kerülhettek a listára, hanem olyan személyek is, akik másfajta okok révén szerepelnek gyakran a médiában. Közülük pedig az utóbbi időben leggyakrabban hallott-látott személy egyértelműen az amerikai politikai élet meghatározó női alakja, Bill Clinton hű neje, Hillary.

A 61 éves szenátorasszony nem éppen miniszoknyáiról és csábos mosolyáról híres, bár kacagni többször is hallhattuk a 2008-as elnök-előválasztások során, ahol az egyik esélyes demokrata jelöltként indult. Az eléggé csúnyácska arcú leányzónak az idők során igazi kamerabarát ábrázatot varázsoltak, de a szavazók szerint ez még mindig messze van a vonzótól.

5. helyen – Victoria Beckham

Talán a fenti hölgyek közül ő az, aki a legjobban küzd a bombázó státuszért – ám úgy tűnik, hiába. 34 éves létére túl van már néhány plasztikai műtéten, kemény diétákkal sanyargatja testét, és valahogy mindig egyfajta görcsös erőlködés látszik rajta, ami inkább szánalmassá, semmint szexivé teszi.

Az egykori Spice Girls-tag próbálkozott már sok mindennel, hogy elismerjék tehetségét: a csajbanda feloszlása után szólókarrierbe kezdett, ami mérsékelt sikert eredményezett. A divatszakmában azonban igazi stílusikonná nőtte ki magát, kinek öltözékét és hajviseleteit milliók próbálják utánozni. Ennek köszönhetően a Glamour magazin 2007 legsikeresebb asszonyának választotta – hát, ez is valami.

3. helyen – Lindsay Lohan

Az újabban leszbikusként viselkedő sztár gyerekszínészként került a filmvilágba, de leginkább botrányai révén ismerjük. Igazából élete 22 éve alatt mindent elkövetett, amivel címlapokra lehet kerülni: alkoholmámor, drogos bódulat, töménytelen szex és különféle intim testrészek állandó villogtatása.

A szeplős sztár semmit nem bíz a véletlenre – ha éppen nem árasztják el szerepekkel, akkor is van miből megélnie. 6126 márkanévvel már megvásárolhatóak általa kreált leggingsei - a szám példaképe, Marilyn Monroe születésnapjára utal. Nem mellékesen pedig zenei karrierjén is munkálkodik, harmadik albuma, a Spirit in the Dark előreláthatólag november elején jelenik meg.

1. helyen – Amy Winehouse

Bár a fenti hírességek mindegyike, lista ide vagy oda, igenis a nőiséget és a csáberőt képviselheti egyes férfiak körében, valószínűleg Amy Winehouse az, akit kivétel nélkül mindenki a csúf kategóriába sorol.


Pedig nem volt ő mindig ilyen piszkafalábú, szétdrogozott, fonnyadt és sebes bőrű rémség! Szinte hihetetlen, hogy még csak öt éve került be a zenei köztudatba az egyébként kivételes tehetségnek tartott leányzó.

A rendszertelen életmód, a dohányzás és a legkülönfélébb tudatmódosító szerek állandó használata azonban teljesen leépítette a 25 éves énekesnő szervezetét. Így aztán félő, ha nem változtat radikálisan, akkor a züllés akár az életébe is kerülhet.

A top 10 legkevésbé vonzó híresség

1. Amy Winehouse
2. Britney Spears
3. Lindsay Lohan
4. Anne Will
5. Victoria Beckham
6. Hillary Clinton
7. Paris Hilton
8. Sarah Jessica Parker
9. Tine Wittler
10. Andrea Ypsilanti

A teljes százas lista megtekinthető a német FHM oldalán.

OLVASD EL EZT IS!

  • philip seymour hoffman
  • john c reilly

Hollywood legrondább férfiszínészei

Ezt is szeretjük