A 4 legbalhésabb sztár-testvérpár

Botrányok együtt, külön, és néha egymás ellen is fordulnak: bemutatkoznak a legbalhésabb sztár-testvérek!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

4. Ashlee és Jessica Simpson

A két mérsékelten tehetséges, ellenben a népszerűséget nagyon élvező celeb számára nem ismeretlenek a családi perpatvarok: egymással sokáig ritkán kaptak hajba, viszont apjukkal már több éles összeütközésük volt.

A családi béke egész addig tartott, amíg Ashlee kishúgocskából szexi nővé serdült, és Jessica nyomába lépett népszerűségben, no meg botránycsinálásban: ettől kezdve napirenden voltak a féltékenységi rohamok.

Amikor Jessica barátja, John Meyer nézegette Ashlee egy fotóját, és megkérdezte, hogy ez a kép mikor készült róla, a nővér feje eldurrant: kiosztotta barátját, és a szórásba belekerült épp arra járó húga is.

A két lány külön-külön is jó a balhézásban: Jessica minden szokásos celeb-botrányon túl van a villantástól szexuális élete kitárgyalásáig, míg Ashlee hatalmas feltűnést keltett, mikor az egyik legnézettebb TV-show-ban égett le szánalmas playback fellépésével.

3. Paris és Nicky Hilton

A két dúsgazdag – bár most épp örökségéből kitagadott – Hilton-testvér szintén nem megy a szomszédba egy jó kis botrányért.

Ez főleg Parisra vonatkozik, akinek az alakításaitól általában a dekadenciától nem idegen Hilton-klán tagjai is kifekszenek. Nicky valószínűleg élete elég nagy részét tölti testvére ügyeinek kipihenésével, és Paris balhéi már többször komoly összetűzéseket okoztak.

Egy alkalommal Paris részegen tett fajgyűlölő megjegyzései hatására kis híján kidobták Nickyt egy ingatlanprojektből – mondván, hogy a Hilton-név által keltett negatív reklámra semmi szükség nincs –, aztán tavaly a két nővér egymásnak is rontott.

Az állandó paparazzi-jelenlétet nehezen tűrő Nicky nővére szemére vetette botrányos életmódját, majd a dühödt vita végén sértődötten távozott. A barátjával görög útra induló Nickyt még a családi tanács se tudta meggyőzni később, hogy ott a helye Paris születésnapi partiján.

2. Chris és Rich Robinson (The Black Crowes)

A dögös blues-rockot játszó Crowes frontembere, Chris Robinson a zeneipar leghevesebb vérmérsékletű énekesei közé tartozik, de gitáros testvére sem marad el sokkal mögötte. A két dudás mindig is igen nehezen fért meg egy csárdában: Chris mindig öccse dalírói képességeire irigykedett, Rich meg arra, hogy bátyja kapja az összes médiafigyelmet.

Kettejük rivalizálása többször is színpadi ökölcsatában eszkalálódott. Mikor Chris elvette Kate Hudsont, meg is volt az újabb botránykő: az új asszonyt Rich gyakorlatilag kiutálta a stúdióból. A Robinson-testvérpár az utóbbi időben kissé visszafogottabb, bár Chris egy interjúban őszintén bevallotta:
- Idősebbek lettünk és bölcsebbek, de a vérünket nem tagadhatjuk meg. Testvérek vagyunk, és a testvérek mindig harcolnak egymással – néha ököllel is.

1. Noel és Liam Gallagher (Oasis)

A manchesteri britpop-hősök még Robinsonékat is felülmúlják családon belüli balhézásban. Az Oasist részben kettejük viharos kapcsolata tette világsztárrá, de ugyanez okozhatja egyszer a banda vesztét is – mindenesetre eddig mindig visszatáncoltak a szakadék széléről. Az első album turnéján Liam cipője okozott kis híján verekedésbe torkolló veszekedést, melynek következtében a dalíró báty Noel hetekre lelépett a turnéról. Később a stúdióban krikettütővel mentek egymásnak.

- Liam azt mondta, hogy ő győzött a verekedésben, de nagyon részeg volt, ráadásul nálam volt az ütő – vigyorgott később Noel.

A Gallagherek sorozatos botrányai csak fokozták hihetetlen népszerűségüket: Sibling Rivalry címmel még egy veszekedésüket rögzítő kalóz-CD-jük is tízezres példányszámban fogyott! Későbbi turnéikat felváltva hagyták ott: Liam házat venni lépett le, Noel erre összepakolt, mikor öccse visszatért.

Fellépéseiken sorozatos szócsatákba keveredtek, majd a 2000-es turnén aztán minden korábbinál nagyobb veszekedés tört ki, mikor Liam megkérdőjelezte Noel apaságát. A dühöngő idősebbik Gallagher azonnal otthagyta a koncerteket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A két, azóta többgyerekes családapává érett fivér az utóbbi időben ritkán balhézik össze, miután a turnékon kívül lehetőleg minél kevesebbet tartózkodnak egymás közelében. Azért szurkálódások még vannak:

- Persze hogy szeretem Liamet, de a zacskós leveseket még jobban – döfött oda egy interjúban öccsének Noel.

Ezt is szeretjük