Tündéri babafotó! Végre megmutatta 8 hónapos lányát a bájos színésznő
Leelee Sobieski tavaly decemberben adott életet első gyermekének, akit most először mutatott meg a világnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leelee Sobieski nem sokat várt a házassággal és gyerekvállalással. Szóvivője 2009 júliusában erősítette meg a hírt, miszerint a 28 éves amerikai színésznőt eljegyezte szerelme, Adam Kimmel divattervező. Az egykori gyereksztár ujján a Közellenségek premierjén vettek észre egy gyémántgyűrűt, ezt követően indultak meg a találgatások.

Szeptember közepén pedig már arról érkeztek hírek, hogy a Deep Impact című katasztrófafilm egykori tinisztárja babát vár, aki végül december 15-én látta meg a napvilágot, és a Louisanna Ray - becenevén Lewi - nevet kapta szüleitől.

Zsiráfok között nő fel

Az imádnivaló nyolc hónapos csöppséget most mutatta meg először a People magazinban a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta, hogy vőlegényével a picinek egy dzsungel témájú babasarkot rendezett be, tele plüssállattal - nem véletlenül.

- Ha mi babák lennénk, a babaágy rácsai között kinézve sokkal szívesebben látnánk állatokat, mint bármi mást. Kapott például egy óriási zsiráfot, amit nagyon szeret: megsimogatja, aztán nevetve a fenekére huppan - osztotta meg élményeit a nyilvánossággal a bájos kismama.

Szeretik a kéket

Sobieski azt sem rejtette véka alá, hogy a kis Lewi szobájában kék színű szőnyegek vannak, de nem azért, mert fiúra számítottak, hanem mert párjával együtt mindketten nagyon szeretik ezt a színt, ugyanis gyerekkorukban kékek voltak szobáikban a falak.

A 88 perc és a Tágra zárt szemek sztárja elárulta, terhessége alatt azért fohászkodott, hogy egy imádnivaló kislánya szülessen, aki lényével és bájával elbűvöli majd anyukáját - álma pedig valóra vált.

- Tényleg jól látszik már, hogy egyre kíváncsibb, olyan okos. Amikor nevet, én is nevetek. Ha hallanám, ahogy egy évvel ezelőtt beszéltem, bizonyára nagyon unalmas találnám magam. De így alakult. A kisbabám tényleg lenyűgöző - mesélte Leelee Sobieski.

Ezt is szeretjük