Ezt nem kellett volna mondania! Magára haragította a nézőket az énekesnő
LeAnn Rimes meggondolatlanul viccelődött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

LeAnn Rimes már megint gondoskodott róla, hogy ostobaságán csámcsogjon a világ. Az énekesnő és férje, Eddie Cibrian az In Bed with Joan című webchat sorozat legújabb epizódjában szerepeltek augusztus 27-én Joan Rivers vendégeként, aki pikáns dolgokról kérdezgette őket.

Úgy tűnik, a felvétel közben elfogyasztott bortól kicsit megeredt a nyelve Rimesnak, mert amikor a műsorvezetőnő arra kérte, idézze fel, hogyan vesztette el a szüzességét, akkor meggondolatlanságában furcsa, sokakat felháborító viccet engedett meg magának.

- Monte Carlóban történt az egész, mennyi is lehettem? 15? De ez elég béna történet amúgy, áh, megvan, 16 voltam - kezdett bele. Ám Rivers nem hagyta annyiban, és rákérdezett, vajon jó vagy rossz élmény volt-e mindez.

- Hát, a sráccal jártam már körülbelül három és fél éve. Nem volt semmi különös. Bár azt hiszem, én erőszakoltam meg, hát igen, így történt - fűzte hozzá nevetgélve.

Hogy otthon, a négy fal között mit enged meg magának, más kérdés - ám nem igazán volt okos dolog egy élő show-ban az erőszakkal viccelődni.

LeAnn Rimes amúgy sem számít közkedveltnek a tengerentúlon: még mindig nem tudták neki megbocsátani, hogy annak idején Eddie Cibriannel csalta meg akkori férjét, Dean Sheremetet. Azt meg még kevésbé, hogy Cibrian is házas volt, gyönyörű feleséggel és két gyerekkel. Végül mindketten elváltak, és 2011-ben összeházasodtak.

Álompárok, akik idén szakítottak

Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodtak, mások pedig éppen válnak. Nézd meg az idei év legmeglepőbb sztárszakításait!

Ezt is szeretjük