18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meztelenül pózol a magazinban! A dögös színésznőt így még nem láttuk

Lea Michele először dobta le a ruháit egy magazin kedvéért.

A Glee 29 éves sztárja, Lea Michele minden egyes ruhadarabjától megszabadult a Women's Health magazin kedvéért. A színésznő sokáig szégyellte a testét, mert a tükörbe nézve csak a tökéletlenségeit látta, azonban mára elfogadta magát olyannak, amilyen, és nőtársait is erre buzdítja.

- Nem vagyok tökéletes. Nem is akarom, hogy úgy mutassanak be a magazinban, mint egy szupernőt. Ez vagyok én, a hibáimmal, de így szeretem magam. A fotózásba is azért mentem bele, mert úgy gondolom, most vagyok életem legjobb formájában, testileg és lelkileg egyaránt - nyilatkozta a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Lea Michele meztelen fotóit!

Sztárok meztelen filmjelenetei

Olivia Wilde sohasem volt egy szégyenlős típus, de a legutóbbi forgatásán még neki is komoly nehézséget okozott, hogy teljesen pucéran kellett kamerák elé állnia. De nem ő az egyetlen, akinek minden ruhájától meg kellett szabadulnia egy szerep kedvéért! Nézd meg a színésznők meztelen filmjeleneteit!

 

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük