Botrány! Felnőttfilmben szerepel Laurence Fishburne lánya
Laurence Fishburne lánykája, a 19 éves Montana úgy véli, a megjelenő pornófilm karrierjének fontos állomása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán az anyák még megbocsátóbbak fiaikkal szemben, ha kipróbálják magukat a felnőttfilmek világában.

Ám a legtöbb lányos édesapa bizonyára hasonlóképpen őrjöngene, mint Laurence Fishburne, ha megtudná, hogy egykor oly tündérien ártatlan lánykája egy pornófilmben teszi közszemlére meztelen bájait.

A papa mérges

- Apa teljesen el van keseredve. Hallottam, hogy totál kiakadt, bár egyelőre nem beszéltünk személyesen. De biztos vagyok benne, ha mindent megbeszélünk, akkor megért majd engem - nyilatkozta Montana Fishburne a TMZ-nek.

A 19 éves sztárjelölt filmje a hírhedt Vivid Entertainment gondozásában jelenik meg hamarosan. Ők azok, akik egyebek közt Kim Kardashian, Kendra Wilkinson és Paris Hilton szexvideóit is piacra dobták.

Így akar híres lenni

Ám ellentétben a fent felsorolt celeblányokkal, Montana nem veti be a jól bevált trükköt, miszerint a szalag csak magáncélra készült, és gonosz erők szivárogtatták ki. Épp ellenkezőleg! A Helyszínelők sztárjának leánya egyenesen büszke az önfeltárulkozó felvételre.

- Úgy gondolom, a filmem a karrier felé vezető út első lépcsőfokát jelenti. Láttam, hogy Kim Kardashian milyen sikeres lett a szexvideója után, így már alig várom, hogy nálam is beinduljon a dolog. Türelmetlenül várom, hogy híres legyek, és kinyíljanak előttem az ajtók - lelkendezett Montana.

Hát, azért valószínűleg ehhez az Oscar-jelölt papának is lesz majd egy-két keresetlen szava.

Ezt is szeretjük