Csak 3 évig tartott a házassága! A csinos tévés elválik sztárfocista férjétől
A részletek
Andrea Kaiser három év után válik Lars Ricken sztárfocistától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lars Ricken és Andrea Kaiser sokáig álompárnak számított a német sportéletben, ám ennek most vége.

A csinos tévés mindössze három év házasság után elválik sztárfocista férjétől.

Csak három évig tartott a házasság

A 31 éves Andrea Kaiser 1996-ban a müncheni rádiónál kezdte újságírói karrierjét, majd a Sat.1, a DSF és a ZDF csatornánál vezetett sportműsorokat.

2009 nyara óta a ProSiebenSat.1 Media AG-nek dolgozik, az UEFA-mérkőzésekről ő jelentkezik be a játékmező mellől. 

A 37 éves Lars Ricken 1993 és 2007 között a Borussia Dortmund egyik meghatározó játékosa volt. Háromszor nyert a csapattal országos bajnokságot, 1997-ben UEFA-kupát és világbajnokságot.

A pár négy évvel ezelőtt ismerkedett meg, 2010 nyarán pedig össze is házasodtak. A csinos tévés és a jóképű focista álompárnak számított, egészen mostanáig.

Házasságuk a műsorvezető szerint a távolság miatt ment tönkre: míg ő sportriporterként  ide-oda utazgatott a világban, hogy műsorokat készítsen a Sat.1 és a Kabel Eins csatornáknak, a férje a profi focitól visszavonulva a Borussia Dortmund utánpótláscsapatát edzette.

Békességben válnak el

- Lars és én egy ideje már különváltunk. A sok munka és a két lakhely miatt nem tudtunk a két életből egyet kovácsolni - nyilatkozta a szőke szépség a Bildnek.

Andrea Kaiser emellett demenciás édesapjának ápolására is sok időt fordított. A forgatásokat követően első útja többnyire apjához vezetett Münchenbe, nem pedig Dortmundba, a férjéhez.

A focista sem emiatt, sem a válás miatt nem haragszik a műsorvezetőre, állítja, nem haragban mentek szét.  

- A válásokat követően az érintettek gyakran mondják azt, hogy barátok maradtak, de csak keveseknek sikerül ezt megvalósítaniuk. Számunkra nagyon fontos, hogy a szép együtt töltött idő után ez valóban így is legyen - nyilatkozta.

- Hálás vagyok Larsnak a csodálatos együtt eltöltött évekért. Ő egy remek ember. Most teljes gőzzel a munkámra koncentrálok, ami boldoggá tesz - mondta hasonlóképp a befejezésről Andrea Kaiser.

Ezt is szeretjük