Ő volt Larry Hagman felesége 58 éven át: az asszony a színész félrelépéseit is elnézte
A Dallas Jockeyját halála napjáig imádta felesége, Maj Axelsson.

larry-hagman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1978. április 2-án a CBS csatorna tévétörténelmet írt, ekkor került adásba a Dallas legelső epizódja. A texasi olajmágnás család intrikákkal és drámával túlfűtött története emberek millióit szegezte a képernyők elé világszerte. A sorozat hihetetlen népszerűsége a szereplőknek is meghozta az ismertséget, Larry Hagman Jockeyja örökre meghatározó figurája marad a televíziózásnak.

Larry Hagman felesége elnézte a színész félrelépéseit

A Texasban született filmcsillag nem csak azért mondhatta szerencsésnek magát, mert a széria írója, David Jacobs rá osztotta a legidősebb Ewing testvér szerepét, a szerelemben is igazi mázlista volt. 1954 decemberében oltár elé vezette három évvel idősebb kedvesét, Maj Axelssont, aki halála napjáig rajongásig imádta.

- Életem legszerencsésebb dolga, hogy 58 évvel ezelőtt megismerhettem a svéd származású Majt. Én egy Angliában állomásozó amerikai katona voltam, ő pedig divattervezőként dolgozott. Négy évet vártunk, majd családot alapítottunk – árulta el Hagman a The Guardian interjújában 2012 szeptemberében.

Az 58 évig tartó, látszólag felhőtlen házasságban voltak bukkanók, ezekről a házaspár lánya rántotta le a leplet. Szülei halála után, 2016 júniusában Kristina tollat ragadott, és papírra vetette a család legféltettebb titkait a The Eternal Party: Understanding My Dad, Larry Hagman, the TV Star America Loved to Hate című könyvében. A nő leírta, hogy édesapja több alkalommal követett el házasságtörést, és számos szeretőt tartott. Elmondása szerint édesanyja elnézte mindezt, Hagman 2012-ben bekövetkezett haláláig hűen kitartott mellette.

Képes összeállításunkban mutatjuk, ki volt a nő Jockey Ewing mögött. Íme, pár pillanat Larry Hagman és felesége, Maj Axelsson házasságából!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük