Lajos herceg cuki mosolyától elolvadunk: sosem látott fotójával anyja és apja mondott köszönetet
Akik felköszöntötték még tavasszal György herceget levélben, egy irtó cuki képet kaptak vissza köszönetképpen.

lajos-herceg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királyi család tagjainak számos olyan rajongója akad, akik szülinapok, évfordulók és más ünnepségek alkalmával írnak nekik egy-egy kedves levelet. A hivatalos postafiókjuk címe az interneten bárki számára elérhető, így nem is olyan bonyolult még azt sem kideríteni, hova küldhetik a kedves üzeneteket.

Ha a palotába biztosan megérkezik a levél, mindig visszaküldenek egy képeslapot köszönetképpen, akik tavasszal felköszöntötték Lajos herceget második születésnapja alkalmából, ők már megkaphatták a napokban a köszönőlevelet.

Sosem látott fotó Lajos hercegről

Katalin hercegné és Vilmos herceg a képeslap elejére egy még sosem látott fotót választott ki a kis Lajosról, szúrta ki a The Daily Mail lap egy lelkes rajongó oldalán. A cuki, mosolygós felvételt Cambridge hercegnéje készítette kisfiáról.

A fotó még pont a második születésnapja idején készült, akkor több felvételt megosztott a kis hercegről a palota, kivéve ezt.

A képeslap hátuljára az alábbi szöveget nyomtatták: "Cambridge hercege és hercegnéje értékeli, amiért annyira kedves volt, és felköszöntötte Lajos herceget második születésnapja alkalmából. A hercegi pár nagyon örül, és a legjobbakat kívánja Önnek."

Katalin és Vilmos legkisebb gyerkőcét a rajongók utoljára 2020 júniusában láthatták, akkor édesapjával és testvéreivel pózolt. A családi felvételt szintén a hercegné készítette róluk Cambridge hercegének 38. születésnapja alkalmából.

A rajongók szerint Lajos egyértelműen édesanyjára hasonlít, Charlotte-ban sokan édesapját és Erzsébetet látják, míg Györgyben szintén Vilmos, illetve Diana hercegnő testvére, Charles Spencer vonásait fedezik fel rendszeresen.

Királyi csemeték hasonló ruhákban

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire édes volt György és Archie herceg csíkos kertésznadrágjaikban, valamint további hasonló szetteket mutatunk a királyi család csemetéin.

Ezt is szeretjük