Lady GaGa ezúttal minden ruhájától megszabadult
Lady GaGa a Vanity Fair szeptemberi számában pózolt meztelenül, és azt is bevallotta, hogy alkalmanként ő is drogozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGa egyszerűen megállíthatatlan, mindenhol ott van, jelenléte folyamatos a bulvárvilágban - nem véletlen, hogy sokaknak az az érzése, mintha egy kiapadhatatlan energiaforrás dolgozna benne indulása óta.

A 24 éves amerikai énekesnővel legközelebb a Vanity Fair szeptemberi számának borítóján találkozhatunk, Lady GaGa pedig megint nem hazudtolta meg önmagát, a magazinban ugyanis meztelenül pózolt.

A világ első számú popsztárja

A sokat sejtető borítóképen - amelyen azért szemmel láthatóan retusáltak egy keveset - úgy hivatkoznak rá, mint a világ első számú popsztárjára, ami némiképp túlzásnak tűnik, de azért van valóságalapja.

A lapnak adott kendőzetlen interjújában a Bad Romance című sláger előadója őszintén vallott titkairól is, többek között magányáról és az alkalmi drogfogyasztásról.

Félti a kreativitását

- Magányos vagyok akkor is, ha járok valakivel. Művészként ez egy tulajdonságom. Jobban szeretem a cölibátust. Van ez a fura érzésem, hogy ha együtt alszom valakivel, akkor elveszik a kreativitásom - nyilatkozta a Grammy-díjas énekesnő.

Lady GaGa nem titkolta el azt sem, hogy hébe-hóba bizony ő is fogyaszt drogot, többnyire kokaint. A herointól undorodik, a fehér porból azonban időnként szippant egy keveset:

- Nem hazudok, alkalmanként valóban drogozom. De amikor azt mondom, alkalmanként, akkor mindössze évente néhány esetre gondolok.

Azt azonban véletlenül sem akarom, hogy a rajongóim utánozzanak ebben, mert nem az a módja annak, hogy nagyszerű legyen bárki is - figyelmeztett Lady Gaga.

Ezt is szeretjük