Maskara nélkül alig lehet ráismerni Lady GaGára
Meglepő fotók
Lady GaGa egy német tévéműsor vendége volt, ahol maszk és napszemüveg nélkül adott interjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November elején Lady Gagát látta vendégül Thomas Gottschalk Wetten, dass…? című, nagy népszerűségnek örvendő beszélgetős műsorában. A 23 éves amerikai énekesnőnek megjelenése révén sikerült alaposan meglepnie németországi rajongóit, de nem egészen úgy, ahogyan azt tőle megszokhattuk.


A pop ifjú dívája ugyanis előszeretettel mutatkozik a különféle rendezvényeken gigantikus napszemüvegekben, extravagáns kalapokban vagy éppen bizarr maszkokban, amelyek szinte teljes egészében eltakarják arcát. Ám ezúttal a különleges stílusérzékkel megáldott énekesnő tartózkodott az efféle kiegészítőktől.

Egy verset tetováltatott magára

Így aztán a tévénézők azon ritka alkalmak egyikének lehettek szemtanú, amikor Lady GaGa a maga valójában mutatta meg arcát, amelyet mindössze a markáns smink díszített. A bevonuláskor persze egy méretes napszemüveget viselt, de gyorsan megszabadult tőle, hogy megvitassa a műsorvezetővel a karjára tetovált Rainer Maria Rilke-verset.

Öltözéke azért megint jócskán feltűnőre sikeredett, az azonban igazán megdöbbentő, hogy Lady Gagára alig lehet ráismerni maskara nélkül. Persze a smink rengeteget dobott az összhatáson, hiszen a popdíva valójában korántsem egy olyan bombázó, mint amilyenné az ügyes stylistok és sminkesek varázsolják.

Beyoncéval énekelt duettet

Az énekesnő mellesleg a közelmúltban rögzített egy duettet Video Phone címmel Beyoncéval, akit saját elmondása szerint nagyon nagyra tart. Elmondta azt is, hogy kezdetben voltak kétségei a találkozással kapcsolatban, de végül kellemesen csalódott:

- Némiképp elveszítettem a hitemet, hogy a szakma más képviselőivel találkozzam, aztán megismertem Beyoncét. Csodálatos ember, és imádom, mert igazi nő is.

Sosem nevettem még annyit klipforgatáson, mint most. Óriási élmény volt vele dolgozni – nyilatkozta a popsztár az MTV-nek.
Ezt is szeretjük