Botrányos fotók! Lady GaGa nem szégyellte csupasz hátsóját mutogatni
Lady GaGa ezúttal a Rolling Stone magazin kedvéért dobta le ruháit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem ez az első alkalom, hogy Lady GaGa a Rolling Stone magazin címlapján pózolt, hiszen az elmúlt évek során már többször is szerepelt a világ egyik legrangosabb zenei magazinjának borítóján.

A 25 éves amerikai énekesnőt ezúttal a Rolling Stone júniusi számának címlapján csodálhatják meg rajongói, a róla készült fénykép pedig hozzá képest egészen visszafogottra sikerült.

Előszeretettel mutogatja magát

Az alulöltözködést természetesen ezúttal is könnyedén sikerült teljesítenie: mindössze egy fekete bőrmelltartót viselt, vörös-narancssárga frizuráját pedig egy extcentrikus copfba kötötte stylistja.

A Born This Way című sláger promotálásához készült fekete-fehér képeken viszont már sokkal bevállalósabb: az egyik felvételen például megmutatta csupasz fenekét és a derekán, illetve a vállán lévő tetoválásokat.

A magazinnak szokás szerint egy újabb kendőzetlen interjút is adott, amiben kifejtette művészi hitvallását, miszerint az előadó-művészet az élete, hiszen ha éppen nem lép fel, akkor egyszerűen halottnak érzi magát.

Nem izgatja, hogy egészséges-e

- Ha nem a színpadon vagyok, halottnak érzem magam. Hogy ez egészséges-e, vagy nem, engem nem izgat. Egészen addig nem érzem, hogy élek, amíg fel nem lépek - osztotta meg érzéseit.

Lady GaGa a közelmúltban szakított pasijával, Luc Carllal, a legfrissebb hírek szerint pedig Norman Reedusszal került közelebbi viszonyba, aki szerepelt a sokak által botrányosnak tartott Judas című klipjében.

Saját bevallása szerint mellesleg nem rémül meg az egyedülléttől, és egyáltalán nem hajszolja a szerelmet, mert nem gondolja azt, hogy egy párkapcsolat lenne a kulcs a boldogsághoz.

- Nem keressétek a szerelmet, hagyjátok, hogy az találjon meg benneteket. Pontosan ekkor történik majd meg. Nem kell pasi ahhoz, hogy boldogak legyetek, és ezt nagyon fontos megjegyezni - üzente rajongóinak.

Ezt is szeretjük