Kipattant a titok! Lady GaGa erre a jóképű pasira csapott le szakítása után
Lady GaGa a klipjében szereplő szexi sorozatsztárra, Norman Reedusra mozdult rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár a bulvárlapok tulajdonképpen Lady GaGa szinte minden lépéséről rendszeresen beszámolnak, meglepő, hogy ennek ellenére a magánéletéről feltűnően kevés szó esik.

Lady GaGa a pasizásban se szégyenlős
Reedusnak már van egy fia

A 25 éves amerikai énekesnő a jelek szerint tehát nem szívesen teregeti szívügyeit, annyit azonban mégis lehetett tudni, hogy egy bizonyos Luc Carllal randizott, csakhogy a sztárpár nemrég váratlanul szakított.

Rég kinézte magának a pasit

Ezt ő maga jelentette be múlt héten egy angol talkshowban, ám szakításuk okairól és részleteiről nem volt hajlandó többet elárulni - ám így sem tudta megakadályozni, hogy kipattanjon a titok, miszerint Norman Reedus-szal szűrte össze a levet.

A 42 éves amerikai színész és modell - aki egyébként egy 11 éves kisfiú édesapja - szerepelt Lady GaGa legutóbbi Judas című klipjében, a beszámolók szerint a forgatáson melegedtek össze, nem véletlenül, hiszen a popdíva már egy ideje szeretett volna közel kerülni hozzá.

A sármos szívtiprót mostanság a The Walking Dead című sorozatban láthatjuk, aminek az eredetileg Stefani Germanotta néven született énekesnő nagy rajongója, a hírek szerint pedig alig várta, hogy végre megismerkedjenek.

Párszor már elkerülték egymást

- Nagy rajongója a The Walking Deadnek, és a kezdetek óta rajong Norman karakteréért. Nagyon sok közös barátjuk van New Yorkban, Lady GaGa pedig csak azért ment el bizonyos partikra, hogy végre összefussanak, ám mindig elkerülték egymást - osztotta meg a bizalmas információkat egy bennfentes a More magazinnal.

Az sem maradt titokban, hogy amikor Norman Reedus végül elvállalta a Judas című klipben való szereplést, az extravagáns popsztár örömében sikítozott és fel-alá szaladgált az izgatottságtól.

Románcukat egyelőre egyikük sem erősítette meg hivatalosan, ám a pletykák szerint az elmúlt hetekben egyre közelebb kerültek egymáshoz, és teljesen odavannak egymásért - könnyen elképzelhető tehát, hogy hamarosan a nyilvánosság előtt is felvállalják majd kapcsolatukat.

Ezt is szeretjük