18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kikötözve pucérkodik a szemérmetlen Lady GaGa

Az ifjú énekesnő a japán Vogue kedvéért nem csak levetkőzött, hanem azt is hagyta, hogy meg- és kikötözzék.

Ha azt hittük, Lady GaGa már nem tud meglepetést okozni, tévedtünk. A 23 éves amerikai énekesnő imádja a reflektorfényt, így aztán minden energiáját arra fordítja, hogy valamiképp a figyelem középpontjába kerüljön.

A vágatlan képeket ide kattintva tekintheted meg!

Ezúttal a japán Vogue kedvéért szabadult meg szemrebbenés nélkül extravagáns ruháitól, férfirajongói legnagyobb örömére.

A nagy népszerűségnek örvendő magazin távol-keleti kiadásának szerkesztői azonban rátettek egy lapáttal a meztelenkedésre, és a fotózás előtt megkötözték az ifjú popdívát. A meglehetősen pikáns képeket pedig nyakon öntötték a pop art és az absztrakt képzőművészet stílusjegyeivel - és a végeredmény ezáltal valóban Lady GaGá-s lett.

Állítólag hermafrodita

Az persze már más kérdés, vajon ezek a képek mennyire izgatják fel a különc slágergyáros rajongóit azok után, hogy GaGa egyes vélemények szerint fütyköst villantott az idei Glastonbury Fesztiválon.

Az említett magánprodukciót, illetve egy titokzatos – GaGának tulajdonított - blogbejegyzést követően nem véletlenül gyanakszanak egyre többen arra, hogy az énekesnő valójában hermafrodita.

Egyelőre nem világos, ezt pontosan hogyan is kell elképzelni. Ám annyi biztos, hogy GaGa szívesen használ vibrátort. A Sunnak ugyanis simán bevallotta, túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy pasizzon.

- Szingli vagyok, munkamániás és nagyon magányos. De megvagyok, én és a vibrátorom nagyon boldogok vagyunk – osztotta meg titkát az olvasókkal a prűdnek nem igazán nevezhető popsztár. Vallomása fényében már az sem tűnik véletlennek, amit producere, Rob Fusari nyilatkozott róla.

A producer szerint Lady GaGa szíve olyan, mint a Bádogemberé, és számára a pasik csak cukorkák: kicsomagolja, néhányszor megrágja, végül pedig kiköpi őket.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük