Kikötözve pucérkodik a szemérmetlen Lady GaGa

Az ifjú énekesnő a japán Vogue kedvéért nem csak levetkőzött, hanem azt is hagyta, hogy meg- és kikötözzék.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt hittük, Lady GaGa már nem tud meglepetést okozni, tévedtünk. A 23 éves amerikai énekesnő imádja a reflektorfényt, így aztán minden energiáját arra fordítja, hogy valamiképp a figyelem középpontjába kerüljön.

A vágatlan képeket ide kattintva tekintheted meg!

Ezúttal a japán Vogue kedvéért szabadult meg szemrebbenés nélkül extravagáns ruháitól, férfirajongói legnagyobb örömére.

A nagy népszerűségnek örvendő magazin távol-keleti kiadásának szerkesztői azonban rátettek egy lapáttal a meztelenkedésre, és a fotózás előtt megkötözték az ifjú popdívát. A meglehetősen pikáns képeket pedig nyakon öntötték a pop art és az absztrakt képzőművészet stílusjegyeivel - és a végeredmény ezáltal valóban Lady GaGá-s lett.

Állítólag hermafrodita

Az persze már más kérdés, vajon ezek a képek mennyire izgatják fel a különc slágergyáros rajongóit azok után, hogy GaGa egyes vélemények szerint fütyköst villantott az idei Glastonbury Fesztiválon.

Az említett magánprodukciót, illetve egy titokzatos – GaGának tulajdonított - blogbejegyzést követően nem véletlenül gyanakszanak egyre többen arra, hogy az énekesnő valójában hermafrodita.

Egyelőre nem világos, ezt pontosan hogyan is kell elképzelni. Ám annyi biztos, hogy GaGa szívesen használ vibrátort. A Sunnak ugyanis simán bevallotta, túlságosan elfoglalt ahhoz, hogy pasizzon.

- Szingli vagyok, munkamániás és nagyon magányos. De megvagyok, én és a vibrátorom nagyon boldogok vagyunk – osztotta meg titkát az olvasókkal a prűdnek nem igazán nevezhető popsztár. Vallomása fényében már az sem tűnik véletlennek, amit producere, Rob Fusari nyilatkozott róla.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A producer szerint Lady GaGa szíve olyan, mint a Bádogemberé, és számára a pasik csak cukorkák: kicsomagolja, néhányszor megrágja, végül pedig kiköpi őket.

Ezt is szeretjük