Átlátszó bugyiban lépett színpadra Lady GaGa
Az exhibicionista énekesnő ismét zavarba hozta közönségét alsóneműjével, amit megint csak nem mutogatásra találtak ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGa szereti - egyebek közt - azzal sokkolni az embereket, hogy nem szokott bugyit hordani. Ám a róla készült temérdek fotót elnézve könnyen belátható, igenis visel alsóneműt - és ezt olyannyira nem szégyelli, hogy minden adandó alkalommal meg is mutatja azt a nagyközönségnek.


Legutóbb Washingtonban megrendezett koncertjén tüzelte a hangulatot különleges bugyijával, melyet egy irinyó-pirinyó ruhácska alá vett fel.

Van bugyi vagy nincs bugyi?

Első pillantásra ugyanis úgy tűnt - főleg bizonyos távolságból -, hogy a botrányhősnő ezúttal tényleg nem visel semmit harisnyája alatt. Közelről azonban már jól kivehető volt egy bizonyos műanyag alsónemű, mely alatt nyilvánvalóan ott feszült még egy testszínű bugyi is.

Manapság egyébként szinte nincs is olyan fesztivál, amire ne hívnák meg az egyedi, nemegyszer hátborzongató ruhákat viselő popsztárt, akinek eddigi dalai  - Poker Face, Paparazzi - a slágerlisták élére kerültek. Nem csoda, ha máris sokan próbálják utánozni szőkeséget - és nem is mindig a fiatalok!

Kylie kontra GaGa

A nemsokára az Egyesült Államokban turnézó Kylie Minogue ugyanis a legfrissebb fotók tanúsága szerint - melyek a minapi a ruhapróbán készültek - kísértetiesen hasonló öltözéket választott It's Not You, It's Me elnevezésű koncertkörútjához, mint amilyen GaGáé.

Ráadásul a bolygós fejdísz ötletét is ellopta tőle, ami azért egy olyan nagy sztártól, mint Minogue, mégiscsak enyhén kínos. Eredetileg GaGa is turnét tervezett, mégpedig Kanye Westtel.A Fame Kills show-t azonban, mely eredetileg november 10-én indult volna Phoenixből, minden különösebb indoklás nélkül lefújták október elsején.
Ezt is szeretjük