Bimbóját villantotta a lógó mellű Lady GaGa
A botrányos énekesnő egyre különösebb ruhákban jelenik meg, amelyek szinte minden intim báját látni engedik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg rengeteg alternatív divattervező és bohém lélek mond csendben köszönetet Stefani Germanotta, alias Lady GaGa szüleinek, hogy annak idején ilyen különleges ízlésű leányt voltak képesek összehozni.

Az eredeti képet ide kattintva nézheted meg.

Az üstökösként feltűnt popcsillag ugyanis a lehető legkülönösebb, egyébiránt teljességgel hordhatatlan ruhákban képes megjelenni mind a színpadon, mind az utcán - függetlenül attól, hogy hideg tél van vagy forró nyár.

5 ruhát vitt a díjkiosztóra - és 3 díjat vitt haza

A közelmúltban az MTV Video Music Awards közönségét, majd néhány nappal később a New York-i divathét Marc Jacobs-afterpartijának résztvevőit borzongatta ruhakölteményeivel - egy bizarr menyasszonyi ruhára emlékeztető kosztümmel, valamint egy csupa csipke, vörös kezeslábassal - hatalmas, műhajból készült glóriával kiegészítve.

Ráadásul a ruhák extravaganciáját hangsúlyozandó a 23 éves énekesnő botrányos egyéniségéből is hozzátesz valamit a külsejéhez.

Sokkolni akar

Így az MTV VMA-n egyik fehér fellépőruháját művérrel áztatta át Paparazzi című dalának előadása közben.

A divathétre felvett vörös csipkés aligruciból pedig nem csak tangabugyija, de a fél melle is kikandikált.

Amikor pedig leült a zongorához, az is nyilvánvalóvá vált, hogy a melltartót nem igazán kedvelő sztár cickói máris kezdik megadni magukat a gravitációnak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

GaGát azonban cseppet sem zavarja, hogy keblei némiképp lógnak - ehelyett minden bizonnyal azon monfordírozik, milyen új ruhadarabbal lepje meg legközelebb rajongóit.

Ezt is szeretjük