Esküvő helyett szakítás - Lady Gaga és vőlegénye emiatt mentek szét
Lady Gaga is megerősítette, hogy szakított Christian Carinóval.

lady-gaga-szakitas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot sokkolta a hír, amikor 2016-ban Lady Gaga és Taylor Kinney öt év után szakítottak egymással, hiszen már az esküvőt tervezték. Aztán az énekesnőre újra rátalált a szerelem Christian Carino tehetségkutató személyében, aki egy gyönyörű gyűrűt húzott az ujjára.

Nem jutottak el az oltárig

Habár már mindenki a Csillag születik sztárjának tündérmesébe illő esküvőjét tervezte, Lady Gaga szomorú hírt jelentett be: Carinóval sem jutnak el az oltárig, ugyanis egy hónappal ezelőtt titokban befejezték a kapcsolatukat.

A rajongók sejtették, hogy nagy a baj, amikor Gaga sem a SAG-, sem a Golden Globe-, sem a Grammy-gálán nem viselte a gyűrűjét, sőt, utóbbin a köszönőbeszédében sem említette meg a vőlegényét.

A szakításról szóló pletykát egy állítólagos ismerőse kotyogta el a People magazinnak, aki közölte, hogy bármennyire is szerették volna, egyszerűen nem működött a kapcsolat. Később Lady Gaga is megerősítette a hírt: "Néha a kapcsolatok befejeződnek. Nincs semmi dráma emögött, szépen váltunk el" - nyilatkozta a lapnak.

Persze a rajongók rögtön megkezdték a találgatást, hogy mi van, ha filmbeli partnere, Bradley Cooper miatt szakított, ugyanis sokan úgy vélik, a forgatás során az énekesnő beleszeretett a színészbe. Cooper viszont 2015 óta él boldog párkapcsolatban Irina Shayk modellel, aki nemrégiben egy kislánnyal is megajándékozta: az egyéves Leával, így nem valószínű, hogy titkos románc szövődött volna kettejük között.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük