Lady Gaga dögös, bikinis fotója felrobbantotta az Instagramot: agyondicsérik az alakját
Lady Gaga elképesztő formában van.

lady gaga cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga, amikor 22 évesen befutott, és világsztárrá vált, már akkor szívesen megmutatta extravagáns ruháiban bomba alakját. 34 évesen sincs ellenére, hogy falatnyi szettekben álljon kamerák elé.

Ezt meg is értjük, hiszen az énekesnőnek nincs oka panaszra, elképesztő formában van a mai napig, erre kiváló bizonyíték legutóbbi bikinis képe is.

Lady Gaga bikinis fotója

A sztár új sminkkollekciója reklámozása céljából állt modellnek. Egy hófehér bikinit húzott, amelynek a felső része egy crop topra emlékeztet bennünket. Csak fél nap alatt közel kétmillió lájkot zsebelt be a felvétel.

A dicsérő szavak sem maradtak el, rajongói odáig vannak érte: "kívülről és belülről is csodálatos vagy", "gyönyörű az arcod, a tested, a hangod és a lelked", "nagyon dögös itt valaki" - fogalmazták a pozitív kommenteket.

Többeknek Kim Kardashian ugrott be a fotó láttán.

Jó látni, hogy Gaga ennyire jól érzi magát a bőrében, több alkalommal nyíltan beszélt arról, hogy az iskolában csúfolták a lányok, mert kicsit kerekebb volt a kortársainál, emiatt fogyókúrába vágott. Sajnos átesett a ló túloldalára, 15 évesen bulimiás, majd anorexiás lett. Szerencsére sikerült ezeket a táplálkozási zavarait leküzdenie, mára teljesen elfogadta és megszerette a testét. 

Lady Gaga édesanyjának fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Lady Gaga édesanyja.

Ezt is szeretjük