Lady Gaga álomszép címlapfotója - Új frizurával bűvölte el a rajongókat
Az Allure magazin címlapján tündökölt az énekesnő.

lady-gaga-allure-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga korábban híres volt extravagáns stílusáról, imádta borzolni a kedélyeket a vörös szőnyeges eseményeken, egyszer még egy nyers hússzeletekből álló ruhában is megjelent a 2010-es MTV Video Music Awardson.

Csoda szép fotó készült róla

Mikor megkérdezték, miért szeret ilyen polgárpukkasztó öltözékekbe bújni, azt válaszolta, hogy amíg átlagos lány volt átlag feletti hanggal, addig senkit sem érdekelt - aztán elkezdett különcnek kinézni, és hirtelen mindenki felfigyelt rá. Ez még pályája kezdetén volt, mióta megismerte a világ a nevét, azóta sokkal szofisztikáltabb lett, és már estélyi ruhákban jár a gálákra - nincs feltétlenül szüksége arra, hogy őrült jelmezekbe bújjon a hatás kedvéért.

Különösen a Csillag születik óta változott meg: az Oscar-jelölést bezsebelt szerepe óta elegáns és stílusos, sőt a korábbi sminkhasználatából is visszavett, hogy még természetesebb hatást érjen el. Az Allure magazin különkiadásának címlapjára egy arany ruhában fotózták, hozzá illő bronzos sminkkel, a végeredmény pedig elképesztő lett - ilyen szépnek talán még sohasem láttuk a Mother Monsternek becézett sztárt.

A képen új frizurát is visel, apró fonatokban viseli hosszú, platinaszőke haját. Ez szintén újdonság, ilyen hajviselettel még nem igazán mutatkozott. A rajongók odavannak a felvételért, már több mint egymillióan lájkolták az Instagramra posztolt fotóját, és csak úgy záporoznak alatta a kommentek:

"Úristen, álomszép vagy! Ez smink! Ez a haj", "Na ne mondjátok, hogy ez a smink az új kollekciójából van, mert minden fizetésemet arra fogom elkölteni", "Mint egy hercegnő, mindent imádok ezen a fotón" - írták a lelkes hozzászólók.

Az Oscar-gála legszebbje volt

Ő volt a legcsinosabb sztár az idei Oscaron - nézd meg, milyen szép estélyi ruhát viselt!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük