Hihetetlen, már 40 éves az aprócska szexbomba, Kylie Minouge
10 album, tucatnyi örökzöld sláger, legendás koncertek és egy halálos betegség árnyéka.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás popsztár, Kylie Minouge ma ünnepli negyvenedik születésnapját. 1988-ban, húsz évesen lépett a zeneiparba, tavaly jelent meg tizedik studióalbuma, az eseményt érezhetően és sokat sejtetően lengi be a számmisztika.

Az ausztrál szépség joggal lehet büszke magára és eredményeire, hiszen az elmúlt két évtizedben egyre nagyobb sebességgel száguldott a világhírnév felé, mostanra pedig már igazi popikonná vált, Madonna méltó párjává és ellenfelévé.

Az énekesnő gyerekként kezdte pályafutását különböző ausztrál szappanoperákban, a sorozatokkal végül 1986-ban, zenei karrierje kezdetén szakított.

Első lemeze 1988-ban jelent meg Kyle címmel, azóta két-három évente mindig egy új albummal jelentkezik. 1989-ben kislemezéből, az Especially for You-ból már 1 millió darabot adtak el világszerte.

Ezt az énekesnőnek legközelebb csak közel másfél évtized múlva, a 2001-ben megjelent Can't Get You Out Of My Head című dallal sikerült újra elérnie.

Olyan mint egy gésa és egy mangalány keveréke

A sikersorozatnak azonban majdnem végett vetett a sztár mellrákja, amelyet 2005-ben diagnosztizáltak nála. A sok esetben halálos betegséggel azonban gyorsan és ügyesen küzdött meg az énekesnő.

Májusban operálták először, július elején pedig – amikor még zajlott a kemoterápia - már nyilvánosan megjelent egy kórházban, ahol rákos kisgyerekeket kezelnek.

Első párja az INXS tragikus sorsú énekese, Michael Hutchence volt, aki a Suicide Blond című slágert a szőke bombázónak írta. 1997-ben a híres francia fotóssal és kliprendezővel, Stephan Sednaoui-val járt, aki egy gésa és mangaszuperhős keverékeként írta le szerelmét.

Legutóbbi partnere Olivier Martinez színész volt, akivel 2007 elején szakítottak. A pletykák mindezek ellenére mégis azonnal szárnyra kaptak, amikor egy évvel később újra együtt látták őket vacsorázni.

A sztárpár azonban nem jött össze újra, és azóta sem lehet tudni, hogy ki lesz Kylie új kedvese.

Ezt is szeretjük