Felismernéd még Kylie Minogue-ot? Fiatalkori fotókat osztott meg
Kylie Minogue szerelméről sorozatot forgatnak, ennek kapcsán osztott meg régi képeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minisorozatot forgatnak Kylie Minogue életéből, egészen pontosan csak arról a szakaszáról, amikor 1990-ben az INXS együttes frontemberével, Michael Hutchence-szel járt. A filmben a 45 éves énekesnőt az ausztrál X-Factor nyertese, Samantha Jade alakítja. Kylie Minogue a Twitteren meg is jegyezte, hogy ijesztő a hasonlóság fiatalkori önmaga és a színésznő között. Ennek bizonyítására képeket is közölt azokból az időkből. Kapcsolata a férfival nem volt botrányoktól mentes, ugyanis csak azért kezdett el vele járni, hogy az akkor már ismert zenészt kihasználhassa saját karrierje építésére. Ez azonban Hutchence fülébe jutott, aki azonnal szakított vele, erkölcstelennek nevezte, és a Suicide Blonde számmal adott fricskát az énekesnőnek.

Kylie Minogue nemcsak régi képeket közölt, hanem új klipjéből is megmutatott pár pillanatképet. Nézd meg őket te is!

"Öreg és kétségbeesett"

Legújabb kislemeze borítójára egy igazán merész képet választott Kylie Minogue. Mint sokan emlékeznek rá, a most 45 éves énekesnő 14 évvel ezelőtt a Spinning Around klipjével véste be magát végképp az emberek tudatába, ahol a mára már ikonikussá vált arany forrónadrágjában csavarta magát.

Mostani lemezborítóján is igyekszik ezt a vonalat követni, egy hálós ruhában, fehérnemű nélkül pózol a fényképezőgépnek.

Ezt is szeretjük