Botrányos tévésztár lett a világ legfiatalabb milliárdosa - Hőbörögnek a netezők
Kylie Jenner legújabb titulusának sokan nem örülnek.

kylie-jenner-forbes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forbes magazin tegnap nyilvánosságra hozta az idei év leggazdagabb milliárdos nőinek a listáját, akik segítség nélkül jutottak hozzá a vagyonhoz és a sikerhez. Ennek fényében meglepő, hogy ki áll a lista élén: idén a valóságshowsztár Kylie Jenner került a címlapra.

Nagyon kiakadtak az olvasók

A magazin olvasóinak nem is Kardashian klán legfiatalabb tagjával van bajuk, hanem azzal, hogy a Forbes szerint Kylie önállóan jutott a milliárdjaihoz, ami nyilvánvalóan nem igaz, hiszen a Keeping Up With The Kardashians sorozatban szerzett népszerűségét és az édesanyja zseniális marketingötleteit felhasználva építette fel a kozmetikai cikkekkel foglalkozó birodalmát.

A netezők a Twitteren jelezték nemtetszésüket - még a Dictionary.com, a legnagyobb online értelmező szótár is cinikus megjegyzést tett:

- A self-made szókapcsolat azt jelenti, hogy egyedül, segítség nélkül viszel véghez valamit. Használata mondatban: A Forbes szerint Kylie Jenner segítség nélkül lett milliárdos - írták a közösségi oldalon.

Persze, az oldal felhasználói sem hagytak sokkal kedvesebb kommenteket a cikk alatt: "Azt mondani Kylie-ról, hogy segítség nélkül szerezte a milliárdjait, olyan, mint azt mondani, hogy te főzted a levest, miközben csak felnyitottad a konzervet, és megmelegítetted", "Marha nehéz milliárdosnak lenni, ha a szüleid mindent alád tolnak...", "Ha egy méterrel a kapu előtt állsz, amiben nincs ember, sem más játékosok, úgy elég könnyű gólt lőni" - írták.

A Kardashian lányok a plasztika előtt

A Keeping Up With The Kardashians reality főszereplői ugyan csak arról híresek, hogy híresek, azonban mára az egész világ megismerte a nevüket. Azonban nem volt mindig ilyen tökéletes a külsejük - nézd meg, hogy néztek ki, mielőtt kés alá feküdtek volna!

Ezt is szeretjük