9 hónapig titkolta a terhességét a 20 éves tévésztár - Már meg is született Kylie Jenner kislánya
Bombaként robbant a hír a közösségi oldalakon.

kylie-jenner-baba-megszuletett-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazak voltak a pletykák a Kardashian família legfiatalabb tagjáról: valóban várandós volt Kylie Jenner - ráadásul titokban már világra is hozta a gyermekét a húszéves tévésztár.

Kislánya lett a valóságshow sztárnak

Az elmúlt hónapokban mindenkit az a kérdés foglalkoztatott, hogy vajon tényleg kisbabát vár-e a világ egyik legismertebb családjának tagja, azonban mind Kylie, mind a família többi tagja, de még a barátaik is mélyen hallgattak a sztár állapotáról.

Tegnap este egy Instagram-posztban közölte százmillió követőjével a jó hírt:

- Sajnálom, hogy ennyi időn át titkolóztam előttetek, megértem, hogy megszoktátok, hogy az életem minden egyes mozzanatáról beszámolok nektek. A terhességemet nem akartam reflektorfényben megélni. Tudtam, hogy szükségem van egy kis időre, hogy felkészülhessek erre az életen át tartó szerepkörre, pozitívan, stresszmentesen, egészségesen. Nem azért csináltam, hogy hírverést csináljak a kisbabám körül, csak nyugodt körülményeket akartam teremteni a kicsikémnek.

♥️

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

A terhességem életem egyik legszebb, legmeghatározóbb élménye volt - belegondolva, kicsit hiányozni is fog. Köszönöm a barátaimnak és a családomnak, hogy mindent megtettek azért, hogy megőrizzék a titkomat. Az én gyönyörű és egészséges kislányom február elsején született meg, és már alig vártam, hogy megoszthassam veletek is a nagy hírt. Sosem tudtam, hogy létezhet ekkora boldogság! Köszönöm a megértéseteket - írta a közösségi oldalán.

A Youtube-on is megosztott egy videót, amit a kislányának készített a terhessége alatt.

Ezt is szeretjük