Vonzó nő lett Kurt Cobain kislányából! Így néz ki most a 22 éves Frances Bean
Nézd meg, milyen szép nő lett a félárva Frances Beanből!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kurt Cobain és Courtney Love 22 éves lánya, Frances Bean Cobain apja halálának 21. évfordulója alkalmából adott interjút a Rolling Stones magazinnak.

Néhány hónaposan, apja kezében
2015-ben egy kiállításmegnyitón

Ebben őszintén beszélt a gyermekkoráról, a szülei kapcsolatáról, a zenéről és természetesen apja emlékéről.

Nem szereti a Nirvana zenéjét

A beszélgetés során a gyönyörű nővé érett Frances elmondta, akármilyen furcsa, ő nincs oda apja és a Nirvana dalaiért. Az Oasist sokkal jobban szereti.

- Nem igazán szeretem a Nirvanát, sajnálom, emberek. A Territorial Pissings azért nagyon jó szám. Minden alkalommal sírok, amikor meghallom. Ez arról szól, hogyan látta magát Kurt drogokkal és azok nélkül, és hogy mennyire nem akart ő a generációjának hangja lenni, amit úgy ráerőltettek - vallotta be a lány.

Az újságíró kérdésére, hogy kamaszként nem érezte-e rosszul magát amiatt, hogy nem érdekli apja zenéje, azt válaszolta, rosszabb lett volna, ha ő is rajongó.

- Körülbelül 15 éves lehettem, amikor rájöttem, lehetetlen elmenekülni előle. Ha a kocsiban ültem, és ment a rádió, ott volt az apám. Ő nagyobb, mint az élet. A kultúránk pedig imádja a halott zenészeket. Szeretik őket piedesztálra emelni. Mi lett volna, ha Kurt is csak egy fickó, aki a lehető legrosszabb módon hagyta el a családját... Mostanra ő lett Szent Kurt - mondta.

Frances Bean különleges lehetőséget kapott arra, hogy megismerhesse apját, aki a lány alig 20 hónapos korában vetett véget életének. Az HBO ugyanis dokumentumfilmet forgat a sztárról Montage of Heck címmel, aminek a lány az egyik producere.

Ezzel kapcsolatban elmondta, végre megismerhette, milyen gyerek, tinédzser, fiatal férfi és férj volt Kurt Cobain.

A film miatt találkoznia kellett a Nirvana tagjaival is, akik állítólag úgy néztek rá, mint egy szellemre, amikor először meglátták. Frances beszédhangja, arcmimikája és sok más apróság ugyanis hihetetlenül hasonlóvá teszi híres apjához.

A lány úgy érzi, most, 22 évesen végre elég ereje és ambíciója van ahhoz, hogy megvalósíthassa saját álmait, és részben búcsút mondjon apja emlékének. Festőművész szeretne lenni.

Ezt is szeretjük