Hogyan csinálta? Méretes melleket növesztett Mila Kunis
Nemrég készült fotóin egyértelműen látszik, valami megváltozott a dekoltázsa környékén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mila Kunis színésznő nevét Magyarországon még bizonyára nem sokan ismerik, de ha így folytatja, előbb-utóbb az ismertebb nevek közé tornássza fel magát.

Korábban nem nagyon dudorodott elöl

A 25 éves ukrajnai szépség szüleivel 1991-ben költözött Los Angeles-be, egy jobb élet reményében, és a jelek szerint lányuknak sikerül egyre feljebb kúsznia a sztárranglétrán.

Már 15 évesen szerepet kapott a That ’70s Show című komédiasorozatban, ahol többek között Ashton Kutcherrel szerepelt együtt.

Később rajzfilmre váltott, és 1999-ben pedig a nálunk is vetített Family Guy egyik figurájának kölcsönözte a hangját.

Lecserélte gyerekcickóit?

Az ezredforduló után mozifilmekben is megmutathatta tehetségét, legutóbb a tavasszal bemutatott Lepattintva egyik helyes hölgykarakterének bőrébe bújhatott.

Mint volt gyerekszínész, természetesen a hasonszőrűekkel érti meg magát leginkább, így nem meglepő, hogy a Reszkessetek, betörők szőke egykori fiúcskájával, a ma már 28 éves Macaulay Culkinnal jár már hatodik esztendeje.

Amikor éppen nem filmezik, akkor különféle híres bandák videoklipjeiben is felbukkan, így került be például az Aerosmith: Jaded számához készült kisfilmbe. Szépségét a férfimagazinok is elismerik, hiszen többször került már rá az FHM vagy Maxim 100 legszexisebb nő listájára.

Ezért aztán nem csoda, ha igyekszik megfelelni a róla kialakított dögös imázsnak, amibe hollywoodi szokás szerint az is beletartozik, hogy csekély méretű kebleit megnövelje.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy csupán egy push-up melltartónak, netán szépészeti műtétnek köszönhető látványosan bujább dekoltázsa, azt ki-ki döntse el maga.

Ezt is szeretjük