Csak 32 éves volt - A színésznőt holtan találták otthonában
Édesanyja talált rá a holtan fekvő színésznőre. Rajta kívül még számos sztár halálát övezi rejtély.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra elővették Amy Winehouse halálának ügyét, ugyanis az újabb vizsgálatok szerint nem alkoholmérgezésben halt meg az énekesnő. Időközben az is kiderült, hogy a híresség halálának okát egy olyan halottkém állapított meg, aki nem rendelkezett a szükséges szakképesítéssel és tapasztalattal. Csupán azért kapta meg a feladatot, mert a férje volt a halottkémek főnöke, de azóta már lemondott a tisztségéről a botrány miatt. A vizsgálat elvégzése nem lesz egyszerű, ugyanis Amy testét elhamvasztották, így nem lehet exhumálni. Vagyis csupán a boncolási jegyzőkönyvre hagyatkozhatnak, ami szintén tartalmazhat téves megállapításokat.

De nem csak az ő halála volt különös. Brittany Murphy holttestére az édesanyja talált rá a zuhanyzóban, a halál okának tüdőgyulladást, vérszegénységet, a felírt gyógyszerek túladagolását és a hirtelen szívleállást tartották a hatóságok.

Fotók a múltból!

Már 50 éve, hogy a legendás Marilyn Monroe nincs közöttünk. Halálának évfordulójára a Playboy azzal tisztelgett a szexszimbólum előtt, hogy megjelentette a színésznő eddig nem látott meztelen fotóit.

- A képeken is nagyon jól látszik, hogy két ember küzdött benne: a világhírű szexistennő, Marilyn Monroe és a törékeny, sérült Norma Jean - nyilatkozta ez alkalomból Roger Ebert.

Hugh Hefner, a nyuszis birodalom feje pedig úgy fogalmazott, hogy mindenki más elesettnek és kiszolgáltatottnak érezné magát meztelenül, míg Monroe számára a teste maga volt a hatalom.

Ezt is szeretjük