Öngyilkos lett a népszerű sorozatsztár - Nem bírta feldolgozni fia halálát
A Nyughatatlan fiatalok sztárja, Kristoff St John önkezével vetett véget az életének.

kristoff-st-john-meghalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elhunyt a Nyughatatlan fiatalok sztárja, Kristoff St John - a színész mindössze 52 éves volt. Az otthonában talált rá egy barátja a sztár holttestére, aki a kiérkező mentősök szerint alkoholmérgezés áldozata lett.

Nem bírta feldolgozni a fia halálát

Kristoff St John 24 éves fia, Julian öt évvel ezelőtt önkezével vetett véget az életének, a sztár pedig azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát. 2017-ben egyszer már megmentették őt is az öngyilkossági kísérlete után, azonban úgy tűnik, ezúttal sikerrel járt - szó szerint halálra itta magát.

Pedig a színész élete rendeződni látszott, ugyanis alig öt hónapja jegyezte el 25 éves, orosz modell kedvesét, Kseniya Mikhalevát, aki szintén értetlenül áll a tragédia előtt. Hétfőn csak ennyit posztolt az Instagram-oldalára: "Hogy történhetett ez? Hogy? Miért mentél el ilyen korán? Miért hagytál itt, egyedül? Te voltál a mindenem".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy New Year everyone🎄🎊🎁🎅🏻.My love @ksumik ❤️

Kristoff St. John (@kristoffstjohn) által megosztott bejegyzés,

A sztár 1991 óta játszik a szériában, azóta kilencszer jelölték Emmy-díjra Neil Winters szerepéért. Kollégái is fájó szívvel búcsúztak tőle: Vivica A. Fox egy közös fotót posztolt, ami alá ezt írta:

"Nehéz szívvel búcsúzom kollégámtól, Kristoff St Johntól, akivel együtt kezdtünk színészkedni a Generations-ben, a Nyughatatlan fiatalokban, de még tavalyelőtt is játszottunk együtt A Christmas Cruise-ban. Úgy fogsz hiányozni, testvérem. Igazi úriember voltál. Nyugodj békében."

Viola Davis is értetlenül áll a tragédia előtt:

- Nincsenek szavaim. Remélem, békére leltél. Isten óvja azokat, akiket itt hagytál - írta a Twitter-oldalán.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük