Hogyan csinálja? 3 gyerek után is bámulatosan dögös az ismert színésznő
Kristin Scott Thomasról senki se hinné, hogy 51 éves, hiszen csodás formában lépett a vörös szőnyegre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban nem ritka, hogy valaki 40 vagy akár 50 éves kora fölött is kirobbanó formában van, elég csak Sharon Stone-ra, Kim Cattrallre vagy Julianne Moore-ra gondolni.

Bár Kristin Scott Thomas nem az a magamutogató típus, a 2011-es Ceasar-gála résztvevői meggyőződhettek róla, bizony 51 évesen is észbontóan dögös.

Kis feketében

A díjátadóra Elie Saab tavaszi kollekciójából választott egy elegáns, fekete kisestélyit, mely kiválóan hangsúlyozta még mindig karcsú alakját.

A Carmen-dekoltázsú, csipkebetétes ruhához ezüstékszereket, valamint fekete cipőt és laptáskát választott.

Bár korábban volt már szőke és vörös is, a sötétbarna hajszín remek választásnak bizonyult, hiszen frizurája tökéletes keretet adott különleges vonásainak.

Fotóit nézve nehéz elhinni, hogy a színésznő már háromgyerekes anyuka - volt férjétől, a nőgyógyász François Olivennes-től az évek során egy lánya és két fia született.

Kerüli a feltűnést

A sztármami egyébként óvja családját a nyilvánosságtól, magánéleti botrányai helyett sokkal inkább tehetségével éri el, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Színésznői karrierje még a nyolcvanas években indult Párizsban, az igazi áttörést pedig kétségtelenül az 1996-os Az angol beteg hozta meg számára. Alakítását akkor a legrangosabb díjakra - köztük az Oscarra - is jelölték.

Kristin Scott Thomas több tucat filmszereppel a háta mögött sem pihen, legközelebb a Bel Amiban láthatjuk Christina Ricci, Uma Thurman és Robert Pattinson társaságában.

Ezt is szeretjük