Drogozás közben kapták le a bájos Kristen Stewartot
A fiatal lány nem igazán zavartatta magát, amikor az utcán szívott be pipája segítségével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két nappal ezelőtt volt az Alkonyat című mozifilm hazai premierje, ami egy jóképű vámpírfiú és egy teljesen hétköznapi lány kalandos románcát meséli el. Mivel a a kamaszok imádják, a filmnek óriási rajongótábora van világszerte.


Ez persze nem akkora meglepetés, mert a mozi alapjául szolgáló regényt 2005-ös megjelenése óta tinédzserek milliói olvasták el, a hatalmas siker után pedig egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb megfilmesítik.

A könyv szerzője, Stephanie Meyer ráadásul azóta újabb három regényben folytatta főhőseinek szerelmi történetét, az első film sikerén felbuzdulva pedig a stúdió pedig már be is jelentette, hogy kétévente jönnek majd az újabb Alkonyat-filmek.

Előbb-utóbb pórul jár, ha nem vigyáz

A női főszereplőt alakító Kristen Stewart azonban korántsem olyan szende lány, mint ahogyan kinéz. Néhány napja ugyanis az egyik szemfüles paparazzónak sikerült lencsevégre kapnia, amint New York-i lakásának lépcsőjén füvezett egy méretes pipából!

A 18 éves színésznő a jelek szerint nem igazán zavartatta magát, és szemrebbenés nélkül füstölte el a kábítószert egyik barátja társaságában. Csak nehogy egyszer rossz vége legyen az egyik ilyen botrányos magánprodukciójának, habár a producerek biztosan örülnek még ennek a nem éppen szokványos reklámnak is.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Stewart fiatal kora ellenére már számos hollywoodi filmben szerepelt, láthattuk például a Pánikszobában, a Jéghideg otthonban és A hírnökben, legutóbb pedig az Út a vadonba című drámában, bár nevét feltehetően csak ezek után jegyzi meg az egész világ.

Ezt is szeretjük