Narancsbőrtől csúf a bájos Kristen Bell combja
Bikinis fotók
A legfrissebb fotók tanúsága szerint nemcsak a harminc év felettieket kínozza a narancsbőr problémája.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azt gondolják, csak a már szült, vagy éppen a többedik ikszet taposó nőkön mutatkoznak a narancsbőr jelei. Sajnos éppen elég ellenpélda ismert ahhoz, hogy ne higgyünk az ilyesfajta kijelentéseknek.

Barátjával, Dax Sheparddel két éve dúl a szerelem

Még a szépségért szinte mindent bevállaló sztárok között is akadnak olyanok, mint a kimondottan csúf hátsójú, 23 éves Mischa Barton vagy a 28 éves Kristen Bell színésznő.

Élvezi a vakációt

A kék bikinit viselő sztárt, akit a magyar nézők leginkább a Hősök sorozat Elle Bishopjaként vagy A pletykafészekből ismerhetnek, Hawaii partján kapták lencsevégre a lesifotósok.

Kedvesével, Dax Sheparddel élvezték egymás társaságát a csillogó napfényben, és amikor arra támadt kedvük, megmártóztak a hűs habokban is.

Bár első látásra Bell kisasszony alakja irigylésre méltóan kifogástalannak tűnt, a képeket tüzetesen megvizsgálva nem nehéz észrevenni a hátsóján dudorodó kis göröngyöket, melyek egyértelműen narancsbőrre utalnak.

Hogy mi okozhatja nála a bőrproblémát, nem tudni. Ám annyi biztos, hogy nem a túlzott húsfogyasztás van káros hatással a szervezetére.

Ennyi tökéletlenség igazán belefér

Köztudott ugyanis, hogy a szőkeség 11 éves kora óta csak növényi táplálékot vesz magához.

Mi több, a PETA a legcsinosabb vegetáriánus sztárok között tarja számon, 2006-ban pedig egyenesen A világ legszexisebb vegájának választották.

Ezt is szeretjük